Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektromontážní a elektroinstalační práce Silnoproud: -elektroinstalace v novostavbách -inteligentní elektroinstalace, automatizace -rekonstrukce byty, rodinné domy -Fotovoltaické elektrárny -opravy (výměna jističů, zásuvek, žárovek, světel) -zapojení spotřebičů (sporák, trouba, myčka, varná deska) -přípojky NN -montáže ...

Kompletní řešení v oblasti telekomunikací a digitálního vysílání, strukturovaná kabeláž. Nabízíme vytyčení pro O2, výstavbu, údržbu telekomunikačních a počítačových sítí. Projekty, dodávky, servis telefonních ústředen a kamerových požárních a bezpečnostních systémů. Montáže a údržba antén a satelitů, slaboproudých rozvodů a místních rozhlasů. ...

Zřizování a prodej: -zabezpečovací signalizace -požární signalizace -elektroinstalace -elektrické přímotopné vytápění. Dodávka, montáž: -plastová a dřevěná okna.

Stavebně obchodní firma. Výstavba: -rodinné domy, průmyslové a zemědělské objekty -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace -zateplování, sanace -povrchové úpravy stěn -tesařské, pokrývačské, elektromontážní práce -řezání asfaltu, betonu, zdiva.

Revize: -elektro. Přihlašování odběru elektřiny.

Elektroservis: -elektroinstalční práce -opravy, revize -měření a čištění vzduchu.

AUTEX Práce: -elektroinstalační a vodoinstalační -rekonstrukce koupelen -stavební úpravy -montáže sádrokartonů.

Stavební firma. Stavby: -na klíč -rekonstrukce -fasády -zateplování budov -půdní vestavby -zámečnické práce -veškeré zednické práce-obklady, dlažby -sádrokartony -malířské práce -elektro práce.

Služby-řemeslo: -elektroinstalace -revize.

Projekce: -elektroinstalace -automatizace technologických procesů.

Konzultace, projekce, dodávka, montáž a servis: -měřící a regulační technika. Prodej, montáž, uvedení do provozu a servis: -kotle VAILLANT -topení, regulace, teplá voda. Zakázková výroba, prodej: -elektrorozvaděče včetně posazení i pro měření a regulaci. Montáž: -ústřední vytápění -systémy kontroly a řízení -plynové ...

Elektroinstalace: -výroba rozvaděčů -revize -instalace hromosvodů -elektromontážní práce NN, VN -slaboproudé rozvody -měření a regulace, EPS -projekční činnost. Správa nemovitostí.

Montáž, opravy, údržba, revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Výroba: -sportovní potřeby -ultralehká letadla, doplňky z laminátů, kompozitů -helmy pro paragliding, lyžování, skeit.

Služby: -měřicí a regulační technika -elektroinstalace.

Služby: -elektromontážní, elektroservisní a revizní práce -instalace hromosvodů, kamerových systémů, venkovního osvětlení a požární signalizace.

Služby: -elektromontáže -elektroinstalační práce -voda, topení, instalace, rozvody -stavební práce -výměna bojlerů včetně dodávek.

Revize, oprava, údržba: -elektrické zařízení -hromosvody. Montáže: -elektroinstalací.

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...

Služby: -slaboproudé rozvody i zemní -počítačové sítě -zabezpečovací systémy -telefonní rozvody. Maloobchod, prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM -výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.

Lokalizace zemních kabelů, montáž hromosvodů, montáž veškerých kabelových rozvodů, inteligentní elektroinstalace, ochrana před bleskem a přepětím, podlahové nebo stropní vytápění, EZS elektronické zabezpečovací systémy. Dálkové ovládání topení přes telefon, PC, veškeré GSM ovládání a sledování objektů, anténní a satelitní rozvody. Rozvody pro ...

Služby: -provádění elektroinstalace bytových, občanských a průmyslových objektů -hardware a software pro kotelny, výměníky a vzduchotechniku. Měření a regulace: -kotelny, výměníkové stanice -vzduchotechnika. Montáž, servis, měření: -čidla, měřáky, r egulátory, servopohony -směšovací ventily, řídící systémy kotelen.

Služby: -opravy, montáže a revize elektroinstalací a hromosvodů -revize, opravy -rodinné domy, školy, firmy -zajišťování projektů elektroinstalací, osvětlení -vnitřní i venkovní elektroinstalace -tepelná čerpadla IVT -solární technika, vytápění, ohřev vody -akumulační nádrže -regulace tepelné energie -kanadská krbová kamna a ...

Elektroinstalace. Elektroinstalační práce.

Stavební činnost: -občanské stavby -průmyslové stavby -vodohospodářské stavby -inženýrské stavby. Servisní služby: -elektromontážní práce -opravárenská činnost -dodávka a montáž lešení -pronájem kontejnerů -pronájem a servis bednění -půjčovna drobné mechanizace -opravy zemních strojů, drobné mechanizace.