Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Služby: - analýza elektrické sítě - měření elektrického napětí, proudů, výkonů, frekvence, elektrických přepětí, podpětí - kompenzace jalové energie - termovizní měření

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Realizujeme výkopové, zemní, zednické, truhlářské, zámečnické, malířské, instalatérské a elektrikářské práce či stěhování. Provádíme údržbu a opravy nemovitostí, péči o zahrady. Nabízíme přistavení kontejnerů, odvoz sutí a odpadů, autoplošinu, odtahovou službu, to vše České Budějovice a okolí. Další služby: Nonstop pohotovost

Služby: -elektromontáže -elektroinstalace rodinných domků, nebytových prostor, škol, restaurací -revize -kabelizace NN i NV -opravy elektroinstalace.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -elektroinstalatérské. -zemní prace. Montáž: -tepelná čerpadla. -solární systémy. Projekce: -vytápění.

Služby: - elektroprojekty - projektování slaboproudých systémů - měření a analýza kvality elektrické energie - elektroinstalace - strukturované kabeláže - optické kabeláže a sítě - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace

Služby: - montáže a opravy elektrických zařízení - ŘZS, EPS, CCTV, STA - strukturovaná kabeláž - čidla a domovní telefony - revize el.zařízení do 1000V - revize nářadí a spotřebičů.

Elektro studio - projekce, školení a revize elektro NN. Soudní znalecké posudky.

Regionální středisko bezpečnosti práce Revize vyhrazených technických zařízení: elektrické zařízení, hromosvody a nářadí kotle a tlakové nádoby plynové zařízení zdvihací zařízení Obecná bezpečnost práce, požární ochrana Přezkoušení: elektrikářů z vyhl. č.50/1978, topič kotlů, obsluhovatel tlakových nádob, obsluhovatel plynových zařízení, ...

Elektromontážní práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektroinstalační materiál.

Služby: - elektroinstalace - drobné zednické práce - oprava, servis gastro zařízení

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Prodej - elektroinstalační materiál Montáž, opravy a revize - elektrická zařízení - hromosvody Regulace - topné systémy - vzduchotechnika

Provádíme elektroinstalace a elektromontážní práce: - elektroinstalace průmyslových a výrobních linek - výrobu a kompletaci průmyslových a bytových rozvaděčů - elektronické zabezpečení budov - inteligentní elektroinstalace - montáž osvětlení a elektroinstalace výrobních hal - revize elektro.

Výroba, montáž, generální opravy a rekonstrukce a provádění revizních zkoušek vyhrazených zdvihacích zařízení. Servis vyhrazených zdvihacích zařízení. Zámečnictví a elektroinstalace.

Klimatizace, vzduchotechnika, vzduchové clony, chlazení, vytápění, elektroinstalace, HVAC, protihlukové stěny, kryty, žaluzie, technické zařízení budov. Měření a regulace.

Jsme rodinná firma, která provádí elektromontážní práce v průmyslových objektech, elektroinstalace rodinných domků, stavby venkovního vedení NN, kabelové sítě NN, rozvody veřejného osvětlení, montáž hromosvodů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických a plynových zařízení.

Soudní znalec v oboru elektrochnika a elektronika Revizní technik elektrických zařízení včetně hromosvodů Poskytujeme veškeré práce v elektrotechnice: - znalecké posudky - elektroprojekty - elektromontáže - opravy elektrických zařízení - revize elektrických instalací i hromosvodů - ...

Smontujeme, pověsíme, připojíme, vybílíme, opravíme, vyzvedneme, doručíme, nařežeme, posekáme, pokácíme, uklidíme. Postaráme se o Váš dům, byt, kancelář, zahradu a ostatní dle domluvy.

Obkladačské práce, rekonstrukce koupelen, elektro i vodoinstalace, sádrokortonové konstrukce.

Zakázková výroba interiérového nábytku, dětských houpaček a pergol. Výroba a montáž plotů. Nabídka služeb hodinového manžela, zajištění elektrikářských prací, montáže a demontáže nábytku, lustrů, svítidel a doplňků do kuchyně. Dále výroba psích boud a pelíšků.

Montáž, rekonstrukce, revize: -distribuční, prefabrikované trafo-stanice -rozvodny 22, 110, 400 KV -průmyslové elektroinstalace -elektrické zařízení NN, VN, VVN -stavební práce -systémová řešení protipožárních opatření budov.

Práce, montáž: - elektromontáže - zabezpečovací, kamerové systémy - televizní, satelitní rozvody - počítačové sítě