Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Služby: -topení, plyn, zateplování v rodinných domcích, bytech -projektování -vložkování komínů -revize -komíny, plyn, elektro -záruční a pozáruční servis -možnost úhrady kompletní realizace na splátky -příprava projektu. Prodej, montáž, servis: -izolační materiál CLIMATIZER PLUS -záruční a pozáruční servis.

Montáž, údržba, opravy: -elektroinstalace -hromosvody -požární signalizace -revize.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce, opravy - zateplování budov - montáž sádrokartonu - elektroinstalace - telekomunikační montáže a opravy - zemní práce. Doprava: - nákladní. Prodejna: - stavebniny Vimperk - ul.Špidrova tel/fax:388411441.

Stavební práce: -rekonstrukce bytového jádra na klíč -vybavení koupelny -rekonstrukce koupelny -obkladačské, instalatérské a elektrikářské práce.

Stavby na klíč, rekonstrukce, údržba, projekční práce, modernizace, fasády, zateplování. Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -vodoinstalace -elektrická instalace -topenářské -plynoinstalační.

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál -svítidla -televizní a satelitní technika. Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektroinstalace -slaboproudé rozvody. Prodej: -čističky vzduchu ICLEEN.

Služby: -elektro opravy, revize a montáž -instalace po budovách -rozvaděče, kabely, vypínače, zásuvky -svítidla -sporáky.

Servis domácích spotřebičů- plynoservis. Autorizovaný servis Mora - gorenje, plynoservis, roční kontroly plynových spotřebičů. Elektroservis - plynoservis

Služby-řemeslo: -elektroslužba -montáže, opravy, údržba, revize elektroinstalací a hromosvodů -pohotovostní servis 24 hodin denně.

Prodej, dodávka, montáž: -telekomunikační zařízení -požární a zabezpečovací zařízení -výstavba energetických sítí.

Kompletního střešní servis: -rekonstrukce a výstavba -klempířské práce -dodávka a montáž střešních oken Velux -tesařské, truhlářské práce -montáž suchých staveb (sádrokarton) -hromosvody, revize.

Poradenství, stavební práce: -zednické -obkladačské -vodo a elektroinstalační -rekonstrukce stavebních objektů -úpravy bytů -rekonstrukce a výměna bytových jader -novostavby -zateplování fasád.

Služby: -vývoz septiků, žump, lapolů a kalů z čističek odpadních vod -čištění domovních odpadů, kanalizačních potrubí, stoupaček -revize kanalizací kamerou -zemní práce strojně -provádíme protlaky a podvrty, -zaměřování poruch na kabelech elektromontážní práce.

Elektomontážní činnost.

REVIZE - MONTÁŽE - ELEKTRO: objekty včetně hromosvodů, elektrické instalace, elektrická zařízení, elektrické spotřebiče, odborné posudky, školení dle Vyhl.50/1978 Sb..

Silová a slaboproudá elektroinstalace a hromosvody: -vnitřní kabelové systémy -elektroinstalace průmyslových hal i administrativních budov včetně hromosvodů -vnitřní telefonní a datové sítě -dveřní komunikační systémy a videotelefony -elektroměrové, podružné i regulační rozvaděče včetně montáže a oživení. Měření a ...

Stavba, montáž: -krby s možností napojení na ústřední topení. Práce: -rekonstrukce bytových jader -topenářské -elektrikářské -instalatérské, vodoinstalační Prodej: -nářadí pro jemnou mechaniku -stroje a zařízení pro potravinářský průmysl -potrubí pro výrobu nápojů. Lisování na lisech od 9 do 200 tun -výlisky z nerezového ...

Prodej: -elektrospotřebiče -elektroinstalační materiály -kabely, lišty, stykače. Elektromontážní práce: -kompletní rozvody elektro pro bytové objekty, objekty občanské a průmyslové -rozvody slaboproudé, domovní zvonky -montáž, revize hromosvodů.

Elektroinstalace: -kabelové rozvody NN -rodinné -kancelářské -průmyslové -počítačové sítě -rozvody -slaboproudé rozvody -telefonní -hromosvody -podlahové elektrické vytápění DEVI -vyhřívání okapů.

Služby, servis: -revize, montáž, servis plynových zařízení -revize, montáž, servis elektrických zařízení -revize, montáž, servis tlakových zařízení -revize zdvihavích zařízení -školení BOZP -požární ochrana.

Elektroinstalační práce: -kompletní elektroinstalace v bytových objektech -elektroinstalace v průmyslových a zemědělských objektech -opravy a montáže hromosvodů -montáž elektrického topení, elektrokotle, přímotopy, elektrické podlahové vytápění -návrh a realizace osvětlení interiérů a exteriérů -domácí telefony a videotelefony.

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Služby: -elektromontážní práce pro energetiku -montáž sítí nízkého i vysokého napětí -montáž venkovních trafostanic.

Veškeré elektroinstalační práce v bytových i nebytových prostorách Výroba a osazovaní domovních rozvodnic do 63A. Po dohodě i jiné velikosti Výchozí i pravidelné revize elektrických zařízení do 1000V a hromosvodů