Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
FOLZA s.r.o. se zaměřuje na stavby a rekonstrukce domů a bytů, výkopové práce, montáže klimatizací, zabezpečení, kamerových systémů a na elektroinstalační práce.

DP stavinvest s.r.o. se zaměřuje na stavební činnost elektroinstalační, vodoinstalační, topenářské, obkladačské a sádrokartonářské práce.

Společnost Instalatér Brno se zabývá veškerými vodo instalatérskými, topenářskými, zednickými, malířskými, natěračskými a elektrikářskými pracemi. Realizujeme kompletní rekonstrukce bytů, koupelen a bytových jader. Provádíme dodání a montáže plovoucích podlah a kuchyňských linek. Zajistíme výrobu a montáž vestavěných skříní na míru. Všechny ...

Elektropal s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, ozvučení a bezpečnostní a kamerové systémy.

Elektroinstalace, montáže a opravy silnoproudých elektrických zařízení do 1000V.

Michal Lazárek se zaměřuje na elektroinstalace a rekonstrukce rodinných domů.

Společnost je nositelem certifikátu řízení jakosti ISO 9002, pověření NBÚ pro práci s utajovanými skutečnostmi a enviromentální ISO 14001:2005 Projekt, dodávky na klíč, montáž, elektroinstalace, údržba, servis, revize, rekonstrukce a nové rozvody: -vyhrazená elektrická zařízení -silnoproudé rozvody elektro: -EZS elektrická ...

Montáž a opravy - elektrická zařízení

Činnost: - elektroinstalace - revize - dodávka osvětlení a elektrozařízení - zabezpečovací systémy - podlahové vytápění - montáže hromosvodů

Drobné elektrikářské práce práce v oblasti silnoproudu a slaboproudu

Práce: -výškové, ve výškách -zednické, obkladačské, vodoinstalační, elektrikářské práce včetně sdělovací a zabezpečovací techniky -sádrokartonářské, tesařské, pokrývačské, klempířské, malířské a natěračské, zateplení domů, výkopové a odkopové.

Společnost ELQA, s.r.o. Kuřim je držitelem certifikátu ISO 9001:2009. Provádíme projekty montáž návrh osvětlení venkovní veřejné, montáž VN NN, dodávka na klíč, trafostanice servis. Opravy, montáž, revize, údržba, služby. Trafostanice: -uživatelské, distribuční, průmyslové, kioskové, sloupové. Veřejné osvětlení: -osvětlení komunikací, parků, ...

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Výstavba, údržba distribučních soustav a energetických zařízení. Výstavba veřejného osvětlení. Projekce elektro. Revize energetickych zarizeni.

Společnost JARA stavební společnost, s.r.o. se specializuje na pozemní výstavbu v oblasti občanských, bytových a průmyslových staveb. Nabízíme architektonickou a projekční činnost, dále také inženýrskou činnost a dotace na výstavbu. Postaráme se o Vaši stavbu od A do Z. Realizace staveb: - zemní a výkopové práce - betonové konstrukce (od ...

Provádíme elektrifikace domů či průmyslových objektů -montáže -instalace -opravy -revize a zkoušky elektrických zařízení.

VD Intelsys s.r.o. se zaměřuje na montáže a služby týkající se inteligentních domácností, osvětlení, klimatizací, stínění, zabezpečení, přístupových systémů a mnoho dalšího.

Expolight s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, půjčování elektromateriálu a svítidel a na dodávku rozvaděčů.

Stavební činnost, stavební práce, stavitelství. Sádrokartonářské práce, sádrokartony. Výstavba, rekonstrukce, modernizace. Elektromontáže, opravy hromosvody, prodej a montáž centrálních vysavačů SMART+husky.

Vinařství. Výroba, prodej vína. Degustace vína. Revize elektroinstalací a hromosvodů. Revize spotřebičů a ručního el. nářadí.

Služby: -elektroinstalační práce-rodinné domy, objekty občanské, průmyslové, rekreační, zemědělské -zhotovení výchozí revize -drobné opravy a údržba elektrického zařízení, servis ohřívačů -montáž regulačních prvků a regulátorů -běžné připojení plynových kotlů -montáž a oživování regulátorů -montáž elektrického topení - podlahové topení, ...

Ladislav Štolfa se zaměřuje na automatizaci, elektromontáže, fotovoltaiku a projekci elektro.

DRATEL, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, revize hromosvodů a fotovoltaické elektrárny.

Silnoproudé a slaboproudé instalace, energetika, osvětlení, chytré instalace, fotovoltaika, elektromobilita, průmyslové instalace, automatizace, projekce elektrických zařízení, energetické studie, TZB.

Michal Gryc se zaměřuje na elektroinstalace, automatizaci domácností, kamerové systémy, rekuperace a instalaci fotovoltaických elektráren.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a ISO 14001:2005 (enviromentální audit). Energetika, elektrotechnika. Studie, projekt, poradenství, dodávky na klíč včetně stavebního povolení pro práce elektro, montáž, údržba, revize, oprava, smluvní servis, rekonstrukce: -nízké napětí, NN**, vysoké napětí VN** -rozvody venkovní a ...