Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Montáž, oprava, servis, revize: -elektrická zabezpečovací signalizace -zabezpečovací systémy EZS -požární signalizace EPS -průmyslové sledovací okruhy CCTV -přístupové a docházkové systémy -slaboproudé montáže.

Montáž, opravy, servis - videosystémy - domácí telefony. Elektroinstalace, elektroinstalační práce. .

Služby, práce: - hodinový manžel - instalatérské - malířské - úklidové - sádrokartonářské - zednické - elektroinstalatérské

Elektroinstalační, elektromontážní práce: - instalace v kancelářských, obchodních prostorech - domovní a bytové rozvody - elektroinstalace průmyslových a výrobních hal - hromosvodové instalace na všech typech střech - slaboproudé rozvody EZS, EPS, domácí telefony, strukturované kabeláže - revize elektrických zařízení a ...

Dodávka: - fotovoltaické elektrárny Práce: - elektroinstalační

Projekční, inženýrská a dodavatelská činnost: - elektro.

Elektromontážní práce. Výroba elektrorozváděčů, skříňové rozváděče.

Projekce, dodávky, montáže či servis: -zabezpečovací, protipožární i kamerové systémy -elektroinstalační práce. Televizní, telefonní rozvody. Anténní systémy. Ozvučování prostoru. Montáž domácích telefonů a videotelefonů. Počítačové sítě.

Služby: -projekční práce a technicko-inženýrské poradenství -elektroinstalační práce -dodávka a montáž elektrických a elektronických řídících, zabezpečovacích a informačních systémů -výroba elektrických rozvaděčů

Projekční činnost v oboru silnoproudé elektrotechniky.

Práce, revize: -elektroinstalační Maloobchod, prodej: -elektromateriál

Výroba a služby: -elektromontáže, elektroinstalace -hromosvody. Revize elektro ve výbušném prostředí, revize hromosvodů, elektrorevize elektrických spotřebičů a strojů.

Revize, montáže a opravy elektrospotřebičů, hromosvodů a zařízení. Elektromontážní práce. Elektroinstalační práce.

Elektroinstalační práce: -slaboproudé i silnoproudé rozvody -elektrické přípojky a rozvaděče -regulační technika. Výroba rozvaděčů. Průmyslové rozvody. Montáž elektrických přípojek, elektroměrů. Montáž regulační a měřící techniky.

Nabídka dodávky, montáží, oprav a revizí hromosvodů.

Prodej, montáž: - anténní a satelitní technika - zabezpečovací zařízení a kamerové systémy

Opravy praček, myček, sušiček a varné techniky. Spotřebiče vestavné i volně stojící. Opravy plynových spotřebičů. Varné desky SKD a indukční varné panely. Elektroinstalační práce, opravy světelných a zásuvkových obvodů. Poradenství a konzultace. Provozovna: - Praha 4-Michle, Magistrů 599/3.

Elektroinstalace. Projekce, dodávky, montáže: -systémy EZS a EPS -rozvody STA -elektronické přístupové systémy -měření a regulace -telefonní technika.

Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynařské - elektroinstalace Stavební činnost.

Prodej: -ocelové konstrukce Práce: -frézování -soustružení -elektromontáže -tváření za studena - lisování, ohýbání, vysekávání -měření Oprava, servis: -zemní stroje

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál. Elektromontážní činnost VN, NN. Revize elektro. Projekční činnost. Výroba: -rozvaděče.

Montáž - rozvody vody, odpadů, ústředního topení, plynu - kotle - tepelná čerpadla - rozvody měření a regulace - rozvody vzduchotechniky - elektroinstalace. Revize - tlakových nádob - kotelen - zařízení plynu a elektro. Servis kotlů.

Stavba, výstavba: -rodinné domy na klíč Práce: -vodoinstalační -topenářské -sádrokartonářské -obkladačské -podlahářské -elektroinstalační -plynařské

Práce: -elektromontážní.