Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -speciální elektromateriál -interiérové osvětlení -moderní světelné zdroje domácích i světových výrobců. Projekt, dodávka a montáž: -osvětlení -snížené kazetové podhledy se stropním osvětlením -moderní podlahové rozvody -elektrické přímotopné vytápění -hromosvody.

Zámečnické práce, zdvihacích a manipulačních zařízení. Elektrické instalace.

Kompletní hromosvodní a zemnící soustavy - materiál od firmy J. Pröepster - to nejlepší pro Vaší střechu

Elektrikář Karlovy Vary Elektroinstalace ( i opravy ) v bytech, kancelářích, chatách a chalupách Opravy elektroinstalace i mimo pracovní dobu Provádím tyto práce: Elektroinstalace: Provádím elektroinstalace (i menšího rozsahu), opravy a úpravy elektroinstalací v bytech, rodinných domech, chatách a kancelářích. Odstraňování poruch: V ...

Elektromontáže, elektroinstalace. Instalace: -silnoproudé od 1000 V -slaboproudé. Montáže: -telefonní rozvodny -televizní rozvodny pozemské, satelitní -zabezpečovací systémy -protipožární systémy -EPS, EZS -kamerové systémy -ozvučení. Revize: -elektrická zařízení. Montáž, revize hromosvodů. Instalace datových sítí.

Řemeslo: -elektrikář. Elektroopravy a převíjení.

Projekce, montáže: -silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace a rozvody.

Služby: -elektromontáže zařízení NN -revize el.zařízení do 1000V -montáže a revize hromosvodů -záruční i pozáruční opravy elektrospotřebičů -rozpočtování el.montážních prací -montáže datových sítí a monitorovacích zařízení -montáže, revize výměníkových stanic -prodej a nákup elektromateriálů.

Montáž a revize: -elektro zařízení -slaboproudé rozvody -měření a regulace NN.

Navijárna elektromotorů: -cívky -trafa -nabíječky -eldra. Opravy a revize: -svářecí agregáty. Opravy a servis: -plynové spotřebiče -elektrické spotřebiče -plynové kotle. Revize: -elektrická zařízení třídy A -elektrické ruční nářadí.

Řemeslo: -elektrikář. Oprava, servis: -domácí elektrické spotřebiče.

Řemeslo: -elektrikář -elektromontážní práce.

Revize: -elektrická zařízení -plynová zařízení -zdvihací zařízení -kotle. Školení: -obsluhy vysokozdvižných vozíků -jeřábníků, vazačů.

Elektromontážní, elektroinstalační práce: -silnoproudé a slaboproudé rozvody -hromosvody včetně uzemnění -revize elektrických zařízení.

Řemeslo: -elektrikář.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plast -kovy -elektroinstalatérské -zednické. Prodej materiálu všech těchto profesí. Služby NONSTOP.

Řemeslo: -elektrikář. Práce: -elektromontážní -revizní.

Montáž, opravy: -elektroinstalace -chladicí zařízení -klimatizace -revize elektrického zařízení,

Projekce a revize: -elektro -slaboproud -silnoproud -průmyslová televize CCTV -elektropožární signalizace EPS* -elektrozabezpečovací signalizace EZS* Poradenství: -píchací hodiny.