Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Práce: - elektromontáže - průmyslové, bytové, slaboproudé elektroinstalace - revize elektro - revize hromosvodů.

Řemeslo-elektrikář: -kompletní činnost v oboru elektro -průmyslové elektromontáže vysokého a nízkého napětí, slaboproud -meření a regulace -generální a střední opravy elektrických strojů automatických linek, jeřábů.

Činnost: - projekce silnoproudé elektroinstalace, hromosvodů, rozvaděče - návrhy osvětlení (interiér, exteriér).

Montáž, servis, revize: - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové, docházkové systémy - elektrická požární signalizace - inteligentní elektroinstalace - domácí telefony - datové rozvody.

Nabízím služby domácnostem i podnikům v oblasti revizí elektrických zařízení a projektování. Provádím jen ty nejkvalitnější služby v daném oboru. Působím v oblasti okresu Jeseník. Více zde: http://www.revize-elektro-gatner.cz/

Zámečnictví - nástrojářství. Hodinový manžel - veškeré opravy, údržba, montáže.

Práce, montáž: - elektroinstalace - televizní, datové rozvody - kamerové systémy - kabelové topné systémy - centrální vysavače.

Energetické služby: - revize NN bez omezení prostředí - revize elektrických spotřebičů - výpomoc v rámci bezpečnosti v oboru elektrotechnika - znalecké posudky – obor elektrotechnika - poradenská činnost - školení vyhl. 50/78 Sb.

Elektroslužby: - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Zámečnické práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Elektromontážní práce Projekce a realizace - fotovoltaické elektrárny

Činnost: - elektrorevize - revize elektro - elektroinstalace

Služby: - revize elektro, elektrorevize - revize elektrických instalací, hromosvodů.

Firma JEŽEK - elektro s.r.o. se sídlem v Tršicích nedaleko Olomouce poskytuje služby v oboru elektro revize a to nejen pro firmy a státní organizace, ale také pro širokou veřejnost. Zaměřuje se na kvalitní a profesionální revize budov, hromosvodů, domů i novostaveb včetně zajištění energetického servisu. Veškeré elektro revize provádíme s vysokou ...

Stavební bytové družstvo Přerov vám zajistí pronájem nebytových prostor a kanceláří v centru Přerova a na Předmostí. Díky silné tradici a pevného postavení se naše družstvo také zaměřuje na správu a údržbu nemovitostí včetně výstavby bytových objektů a garáží. Jsme spolehlivým partnerem pro vaše bydlení! Pronájem v centru Přerova a na ...

Práce: - elektroinstalace - hromosvody - montáž domácích telefonů, podlahového vytápění.

Elektromontáže, elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Automatizace průmyslových procesů. Malé vodní elektrárny. Vývoj a výroba jednoúčelových strojů.

Elektromontáže: - bytová a domovní elektroinstalace - rekonstrukce rozvodů - montáž satelitních a anténních rozvodů - veřejné osvětlení v bytových domech. Montáž, rekonstrukce, opravy a revize hromosvodů.

Služby: - elektrikář - elektroinstalace - sádrokartonářské práce

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - repase oken a balkonů - obklady, dlažby - montáž, instalace topení, vody - montáž radiátorů, kotlů - rozvody plynu - elektroinstalace - montáž sádrokartonu. Program - zelená úsporám.

Tesařské práce Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Zateplení fasád bytových i rodinných domů Výměna - okna - vstupní dveře Lešenářské práce Zemní práce Rekonstrukce - byty a bytová jádra Klempířské práce Pokrývačské práce

Pronájem montážní zdvihací plošiny o celkové hmotnosti 3300kg. Opravy a čištění okapů-svodů, rizikové kácení stromů, elektrikářské, zednické, malířské, klempířské práce ve výškách, instalace reklam a bannerů, mytí oken, zábrany proti holubům.

Elektroinstalační práce, rekonstrukce bytů na klíč, revize elektro, tv a sat rozvody.

Montáž, opravy a revize elektrických zařízení do 1KW.

elektroinstalace, hhromosvody, podlahové vytápění, revize, poradenství