Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - montáž, revize hromosvodů

Práce: - zednické - malířské - truhlářské - obkladačské - sádrokartonářské - vodoinstalační - topenářské - elektroinstalace

Zámečnická výroba - schody, zábradlí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - svářečské práce. Elektromontážní práce - montáž a opravy osvětlení - opravy energetických rozvodných zařízení - průmyslová instalace. Inženýrská činnost - dozory staveb - zajištění investičních celků.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů, rodinných domů a bytů - zemní a výkopové práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader - zateplování objektů - elektroinstalační práce - klempířské práce.

Velkoobchod - průmyslové a bezpečnostní kamery - elektroinstalační materiál Projekce - elektro Elektromontážní a elektroinstalační práce Výroba - elektrické rozváděče nízkého střídavého napětí do 1000 V Prodej - hutní materiál - výpočetní technika

Maloobchod, prodej, dodávka, montáž, oprava, servis: -klimatizace -vzduchotechnika -hromosvody

Služby: - elektroinstalace - montáž elektronické zabezpečovací systémy, docházkové systémy

Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody - pivní tanky - světelné i nesvětelné reklamy, reklamní štíty Služby: - účetnictví Solankové hospodářství.

Práce: - elektrikářské - elektrorevize - instalace, opravy hromosvodů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba sportovních potřeb -Velkoobchod -Poskytování technických služeb -Výroba her, hraček a dětských kočárků

Elektromontážní práce, elektroinstalace - slaboproudé rozvody - montáž a opravy elektrických zařízení - montáž zabezpečovacích a kamerových systémů.

Elektroinstalační práce, elektromontáže - elektrikářské práce - montáž elektrických zabezpečovacích systémů - montáž systémů měření a regulace.

Elektromontáže, elektroinstalacní práce - montáž zabezpečovacích systémů. Outsourcing.

Práce: -elektroinstalační Služby: -ubytovna

Prádelna a žehlírna - čistírna oděvů - praní a žehlení prádla - hodinový manžel - elektrikářské a drobné instalační práce.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen a bytů - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - zednické - malířské, lakýrnické - elektroinstalace - vodoinstalace

Služby: - zateplení objektů - rekonstrukce bytových jader - elektroinstalace - půdní vestavby - montáž sádrokartonu

Reklamní činnost, reklama: - výroba, montáž digitálního samolepícího tisku - polepy automobilů - řezaná grafika - tvorba webových stránek - vizitky, letáky, katalogy Elektroinstalace.

Elektromontáže, elektroinstalace. Montáž a servis - regulační technika - automatizační technika - elektrické vytápění.

Truhlářství. Výroba - dřevostavby - kuchyňské linky - vestavné skříně. Hodinový manžel - údržba zahrad - drobné elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce.

Rekonstrukce domů a bytů - malířské a natěračské práce - výškové práce - opravy a zateplení střech - klempířské práce - elektroinstalační práce.

Služby: - instalace, montáž, projekce a revize elektroinstalace a hromosvodů.

Instalace, revize, opravy - zabezpečovací technika. Instalace společných antén a satelitů. Elektroinstalační práce - revize - elektromontáže silnoproudu. Měření a regulace tepla.