Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektroinstalační práce, elektroservis. Oprava a servis: - PC notebooků, počítačů - LED televize - audio video techniky, zesilovačů - pračky, myčky, sporáky - kávovary. Působíme v okolí Uherského Brodu.

Hodinový manžel: - drobné služby v domácnosti. Úprava zahrad: - kácení, ořez stromů, křovin - sečení trávy. Běžná údržba vozidel.

Společnost PFLORIÁN s.r.o. se soustředí na stavební práce. Realizujeme stavby na klíč a provádíme veškeré zednické práce. Dále se zaměřujeme na elektroinstalace a realizace podlah. Stavební činnost: - stavby na klíč - zednické práce - elektrikářské práce - obkladačské práce - izolační práce - podlahářské práce. Veškeré zednické a ...

Výroba elektro rozvaděčů pro automatizaci. Tvorba projektové elektro dokumentace. Oprava jednoúčelových strojů. Revize elektrických strojů a zařízení. Elektromontáže. Montáž strojních zařízení. Automatizace.

Elektromontážní firma. Montáže - slaboproudé bezpečnostní a požární systémy. Revize a periodické kontroly bezpečnostních systémů a spotřebičů Konzultace v oblasti zabezpečení objektů a požární ochrany.

Výroba, dodávka, montáže, projektování: -tepelná čerpadla -klimatizace -vzduchotechnika. Výroba, montáže, revize: -rozvaděče nízkého napětí (NN). Práce: -elektromontáže, elektroinstalace - slaboproud.

Montáže, oprava, rekonstrukce, projekce, revize: -elektroinstalace -hromosvody. Montáž, instalace: -domácí telefony -elektrické topení.

Výroba rozvaděčů a tlumivek. Provádění kompenzace jalové energie, filtrace energetického rušení, výchozí a periodické revize. Opravy transformátorů.

Elektrorevize: - revize elektrických zařízení. Elektromontáže: - domovní telefony a videotelefony - bytové i nebytové objekty. Výroba, montáže, oprava, servis: - elektrorozváděčů. Hodinový manžel. Služby hodinového manžela: - montáže bezbečnostních a zabezpečovacích prvků v domácnosti: - bezpečnostní zámky - ...

Nabízíme firma sídlící v Rožnově pod Radhoštěm nabízí svým zákazníkům především obkladačské práce, a to jak v novostavbách, tak i při rekonstrukcích. Pokládáme i velkoformátové obklady a dlažby a také kamenické rohy až do délky 125 cm. Dále také provádíme kompletní rekonstrukce kuchyní, bytových jader, podlah, schodišť balkonů atd. včetně ...

Návrhy, montáže, servis slaboproudých systémů v panelových domech: - společná televizní anténa STA / SAT - domovní telefony DT - kamerové systémy CCTV - zabezpečovací systémy-EZS - čipový přístup-ČP.

Hodinový manžel. Služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotřebičů - malířské a natěračské práce - drobné instalatérské práce, zednické práce - venkovní práce v okolí domu. Úklid. Doprava a stěhování. Zapůjčení přívěsných vozíků.

Montáže: - klimatizace - tepelná čepadla - vzduchotechnika - rekuperace. Elektroinstalace

Hodinový manžel: - nejrůznější práce, opravy a služby pro domácnosti i firmy - k dispozici 24 hodin denně.

Prodej, vzorková prodejna, maloobchod: -plovoucí podlahy: QUICK STEP-UNICLICK, PARADOR, KRONO, ALSAFLOOR, TARKETT, MAGNUM -dveře - interiérové z masivu, folie, dýha SAPELLI, fólie KRONODOOR -stropní podhledy THERMATEX -drobný materiál a nářadí pro sádrokartonáře RIGIPS, KNAUF a podlaháře -doplňky SOUDAL, HACO, BRILUX ...

Montáž a opravy: - vyhrazených elektrických zařízení - elektronických zařízení - telekomunikačních zařízení - silnoproudých rozvodů. - protipožární signalizace EPS. Vedení: - účetnictví - daňové evidence.

Výroba, servis: - mostové jeřáby - montáž dálkového ovádání pro mostové jeřáby - elektro rozvaděče NN do 1000V - elektromontážní práce.

Projekce elektro-partner EON - rodinné domy. Elektroinstalační práce. Instalace a servis: - hromosvody. Projekce: - fotovoltaické elektrárny. Montáže: - podlahové vytápění

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál (kabely, vodiče, jističe, baterie, mřížky, izolační materiál) - svítidla (venkovní, zahradní, interiérová). Revize, montáž, údržba: - hromosvody - elektrické zařízení.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní - veřejné a venkovní osvětlení - výroba rozvaděčů.

Prodej a montáž alarmů do bytů, rodinných domů i kanceláří. Servis a zapůjčení alarmů. Provádění slaboproudých elektroinstalací. Nabídka služeb v informačních technologiích - poradenství, instalace, odvirování, záloha a záchrana dat, správa sítí.

Zhotovujeme projektové dokumentace ze všech oblastí silnoproudé elektrotechniky.

Rodinné domy na klíč Rekonstrukce budov Obklady, dlažby Zateplení fasád Sádrokartony Kompletní zemní práce Inženýrské sítě, přípojky Venkovní zpevněné plochy Půdní vestavby Střechy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerý základní elektroinstalační materiál: -plastové rozvaděče -odbočné krabice -kabelové žlaby -trubky s příslušenstvím -jističe -stykače -protahovací pera -svítidla, světelné zdroje -vypínače -kabely -drobný spojovací materiál. Elektromontáže. Elektroprojekce. Revize ...

Elektromontáže. Dodávka, projekce, montáže: -sběrnicové systémy KNX -měření a regulace -kompletní elektroinstalace: -slaboproud -silnoproud Prodej: -elektromateriál. Celá ČR.