Jeřáb umožňuje nakládání, zvedání, překládání a vyzvedávání těžkých stavebních materiálů a dalších těžkých břemen. Nosnost jeřábů se pohybuje v řádech desítek tun. Jeřábnické práce se proto uplatňují zejména ve stavebním sektoru, kde usnadňují manipulaci.

Autojeřáby Kliment s.r.o., pronájem jeřábů, jeřábnické práce
Společnost Autojeřáby Kliment s.r.o. zajišťuje pronájem mobilních jeřábů, kompletní jeřábnické práce pro jednotlivé akce pro Prahu, Středočeský kraj a ostatní regiony dle dohody. Zaměřuje se na rodinnou výstavbu a stavebnictví. Zemní práce provádí firma minibagrem. Společnost je spolehlivým partnerem v oblasti jeřábnických prací všeho druhu.
Autojeřáby Kliment s.r.o., pronájem jeřábů, jeřábnické práce
Firma ARP - mechanizace s.r.o. v Přerově posyktuje kompletní jeřábnické práce s využitím autojeřábů značky Tatra. Naše vyškolená obsluha provádí jeřábnické práce nejen v celé České republice, ale také v zahraničí. Zároveň naše firma působí jako autoservis, ve které se zaměřujeme na opravu a servis nákladních i osobních vozidel. AUTOJEŘÁBNICKÉ ...

Služby: - stěhování bytů, firem, archivů, starožitností - mezinárodní stěhování - stěhování strojů, těžkých břemen - přeprava nadměrných nákladů - skladování (krátkodobé, dlouhodobé). Práce: - jeřábnické - pronájem autojeřábu (Liebherr LTM 1030-2.1, VALLA 250D, Tatra AD 28).

Jeřábnické práce: - pronájem autojeřábů - autojeřáby o nosnosti 8 tun, 20 tun, 28 tun, 35 tun, 55 tun - UNC 060 - Desta 3522 TXK - nosnost 3, 5t - Linde H35, bílé nešpinící pneumatiky, nosnost 3, 5t - 35 tunový autojeřáb typu GROVE GMK 2035E - 55 tunový autojeřáb typu GROVE GMK 3055E - MAN 33.400 + PK 27002 - hydraulická ...

Práce jeřábem AD 080, doprava vozidlem Multicar M25, vedení účetnictví, zakládání s.r.o.

Výroba, služby: - požární dveře, stěny a okna - eurookna, plastová okna - zateplování oken - jeřábnické práce.

Stavebniny - prodej stavebního materiálu. Služby - nákladní lodní doprava. Práce - jeřábnické práce - beranění štětových stěn - záporové pažení stavebních jam.

Autojeřábnické práce - práce autojeřábem AD 14 na podvozku Liaz.

Jeřábnické práce a přeprava břemen. Nakládka, odvoz a likvidace odpadů. Zemní a demoliční práce. Zámečnické a instalatérské práce.

Zemní a jeřábnické práce - nakládání a skládání palet - veškeré práce provádíme vlastní technikou Tartra 148 AB063 a Autojeřáb PV3S - zemní a výkopové práce pásovým minibagrem - odvoz odpadu, odvoz sutě.

Činnost: - autodoprava, (Avia A31).

Služby: - jeřábnické práce - autojeřáby do nosnosti 28tun - nosnost 8tun, 16tun. - jeřáb.

Služby: - zemní práce - jeřábnické práce - agro pneuservis - pořez dřeva pásovou pilou - sečení travních porostů Prodej: - písek - zemina - kačírek - kamenivo

Činnost: - jeřábnické práce - práce autojeřábem

Autojeřábnické práce. Autojeřáby AD 080 s nosností až 8 tun.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Autodoprava. Jeřábnické práce - jeřábem AD 20. Čerpadlo betonu Pumi Shwing. Veškeré betonářské práce.

Půjčovna: - stavební stroje - rypadla - hutnící technika - stavební nářadí - elektrocentrály. Práce: - zemní, výkopové - demolice - jeřábnické práce - těžba a přibližování dřeva.

Jeřábnické práce autojeřáby PRAGA V3S AD-80 do 8 tun: - manipulace s materiálem - montážní práce - vykládka kamiónů.

Zaměřujeme se na tyto služby: - práce s autojeřáby - autodoprava - pronájem jeřábů s nosností do 35 tun - vykládka, stěhování, osazení, vyvážení strojů a zařízení do 50-ti tun.

Práce, služby: -výškové -jeřábnické -doprovody vozidly BF2 a BF3 v EU -potápěčské práce -outsourcing

- jeřábnické práce - manipulace s nákladem - nákladní autodoprava Firma nabízí jeřábnické práce v rámci celé ČR a to ať již se jedná o nakládku, či skládku materiálu, nebo práce potřebné při investiční výstavbě a rekonstrukcích

Služby: -autojeřábnické. Práce: -zámečnické.