Jeřáb umožňuje nakládání, zvedání, překládání a vyzvedávání těžkých stavebních materiálů a dalších těžkých břemen. Nosnost jeřábů se pohybuje v řádech desítek tun. Jeřábnické práce se proto uplatňují zejména ve stavebním sektoru, kde usnadňují manipulaci.

Autojeřáby Kliment s.r.o., pronájem jeřábů, jeřábnické práce
Společnost Autojeřáby Kliment s.r.o. zajišťuje pronájem mobilních jeřábů, kompletní jeřábnické práce pro jednotlivé akce pro Prahu, Středočeský kraj a ostatní regiony dle dohody. Zaměřuje se na rodinnou výstavbu a stavebnictví. Zemní práce provádí firma minibagrem. Společnost je spolehlivým partnerem v oblasti jeřábnických prací všeho druhu.
Autojeřáby Kliment s.r.o., pronájem jeřábů, jeřábnické práce
Nabídka odtahu pro osobní automobily, vyprošťovacích služeb pro těžkou techniku.Jeřábnické práce autojeřábem.

Práce: - jeřábnické: - autojeřáb Tatra 148 - AD20 - autojeřáb PV3S - AD080.

Práce jeřábem AD 080, doprava vozidlem Multicar M25, vedení účetnictví, zakládání s.r.o.

Stavebniny - prodej stavebního materiálu. Služby - nákladní lodní doprava. Práce - jeřábnické práce - beranění štětových stěn - záporové pažení stavebních jam.

Jeřábnické práce a přeprava břemen. Nakládka, odvoz a likvidace odpadů. Zemní a demoliční práce. Zámečnické a instalatérské práce.

Služby: - zemní práce - jeřábnické práce - agro pneuservis - pořez dřeva pásovou pilou - sečení travních porostů Prodej: - písek - zemina - kačírek - kamenivo

Služby: -autojeřábnické. Práce: -zámečnické.

Zakázkové truhlářství - výroba nábytku na míru. Elektromontážní práce - elektroinstalační práce. Prodej elektromateriálu osvětlení. Jeřábnické práce. Práce plošinou MP10 A MP13. Práce s bagrem JCB MIDI CX. Ubytování v soukromí.

Pronájem autojeřábů. Jeřábnické práce. Zemní práce. Zakládání staveb.

Nákladní autodoprava Jeřábnické práce Demoliční práce Stavební práce Odvoz sutě a odpadu Zemní práce

Půjčovna, pronájem: -autojeřáb -nákladní vozy -bagr Práce: -jeřábnické

-svářecí práce -montážní práce -voda, topení, plyn -jeřábnické práce -výroba ocelových konstrukcí -nástavby na užitková vozidla -GO vozidel -přepravníky -zámečnické práce -stěhování těžkých strojů -výroba kontejnerů -údržbářské práce -přestavby a modernizace nástaveb a přepravníků -ocelové konstrukce -montáž ...

Realizace vodohospodářských staveb, jejich změn a odstraňování. Provozování nákladní autodopravy. Provádění zemních prací. Bourání asfaltu a betonu. Odvoz kalů. Opravy motorových vozidel. Práce autojeřábem.

Přípravné a dokončovací stavební práce. Jeřábnické práce do 20 tun. Nákladní doprava: - tuzemská, vnitrostátní autodoprava - zahraniční, mezinárodní autodoprava.

Služby: - přeprava nadměrných nákladů - zemní a jeřábnické práce.

Jeřábnické práce do 20 tun Výroba - ocelové konstrukce Prodej - hutní materiál Zámečnické práce

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -jeřábnické práce

Elekromontážní a výkopové práce - opravy, údržba, montáže, revize elektrických zařízení a hromosvodu - zemní, bourací a výkopové práce - autodoprava - zámečnictví - práce montážní plošinou MP 13 - jeřábnické práce AD 080

Kontejnerová doprava Drobné jeřábové práce Zemní práce UDS 14 - terénní úpravy - výkopové práce

Stavební firma: - betonové jímky - betonové garáže - žumpy, septiky - vodoměrné šachty - čistírny odpadních vod. Jeřábnické práce.

Po celé ČR pronájem autojeřábů s autojeřáby značky Liebherr, Grove a Tatra o nosnosti 8 až 120 tun. Pronájímáme mobilní vysokozdvižné plošiny do výšky 21 m /1 200 Kg. Nabízíme komplexní jeřábnické práce a zemní práce s možností převozu - autodoprava.