Kamenické práce zahrnují výrobu kuchyňských linek z kamene, výrobu parapetů, schodů, obkladů krbů a další úkony. Výroba a následné zpracování umělého a přírodního kamene, žuly, mramoru, vápence, pískovce a dalších materiálů je vždy na vysoké úrovni.

Kamenictví, kamenická dílna. Kamenické práce. Výroba, úprava, oprava, sekání, psaní: - pomník (žula, teraco, mramor) - písmo (zlacené, stříbrné, černé, celý epitaf). Sídlo firmy: - Srní 218, Vsetín - Rokytnice.

Výroba - umělý kámen - hroby - parapety - schody - kamenné náhrobky a pomníky - nápisy sekané a pískované, nebo plastickéopracování - přírodní kámen Prodej - hroby - keramické fotografie - antikorové doplňky - doplňky kříže, svícny a vázy, svítilny výroba - hroby - žulové desky na ...

Dovoz a zpracování přírodního a umělého kamene: - žula - mramor - pískovec - onyx - travertin - břidlice - opláštění budov - dlažby a obklady - kuchyňské pracovní desky - koupelnové desky - bary a barové desky - krby a krbové římsy - schody a schodiště - stoly a stolky - parapety - hroby - pomníky - grilovací kameny STONEFIRE.

Kamenosochařství. Zhotovení a restaurování kamenných prvků a soch. Výroba: - rotační tělesa – vázy, urny, kužely. Nápisy na pomník - zlacení, stříbření. Osazování obkladů a dlažeb. Profilové práce v pískovci. Opravy přírodního kamene. Soustružení pískovce a mramoru.

Kamenické práce. Pískování, sekání. Barvení písma.

Naše firma se již řadu let zabývá obnovou a renovací starších pomníků a hrobů.Pomníky padlím.Vyčistíme teraso, pískovec i žulu.Dále vyrábíme pro obce a města státní znaky a erby v plastickém provedení.Umělecké štukaterství. Zhotovujeme nové pomníky z přírodního kamene.

Stavby a rekonstrukce budov, sklepů, propustků a opěrných zdí. Kamenické práce s přírodním kamenem- dlažby, obklady, fasády. Dláždění přírodním kamenem.

Akademický sochař a malíř.

Maloobchod, prodej, dodávka, distribuce: přírodní kámen na dlažby a obklady do exteriérů a interérů -pískovce -břidlice -kvarcity -vápence. Práce: -obkladačské, kamenické -zpracování kamene. Realizace: -exteriéry -interiéry.

Pohřební služba. Převozy zemřelých. Dodávky a prodej: -květiny, věnce, kytice. Zhotovení a prodej: -pomníky. Prodej: -urny -hřbitovní svítilny.

Práce: - kamenické, - kamenosochařské - zpracování přírodního kamene. Výroba: - pomníky - parapetní desky - krbové římsy - obklady schodů.

Provádíme kamenické a kamenosochařské práce. Nabízíme zahradní i domovní kamenné výrobky i doplňky.

Kamenictví, kamenické práce. Naše kamenictví se v regionech Praha, Brno, Ostrava a v celé ČR specializuje na veškeré kamenické práce. Mezi časté služby našeho kamenictví patří kamenné dlažby, kamenné zdi, kamenné obklady a další. Máte-li zájem o služby našeho kamenictví, neváhejte nás kontaktovat.

Kamenictví. Výroba: -pomníky z umělého i přírodního kamene.

Kamenosochařství, zpracovámí kamene. Výroba: -žulové pomníky, krycí desky na jednohroby, dvojhroby i urnové hroby -terasové rámy -betonové základy pod pomníky. Služby: -sekání, zlacení, stříbření písma. Prodej doplňků: -vázy, kříže, lampy, plastoky z bronzu a nerezi.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba, montáže, opravy: - pomníky - schody - parapety - desky na kuchyňské linky.

Kamenictví. Kamenosochařství. Práce: -kamenické, kamenosochařské. Výroba: -žulové pomníky - jednohroby, dvojhroby, urnové -obrubníky -z betonu.

Kamenické práce, kamenictví: -zpracování přírodního kamene (kámen).

Výroba a montáž interiérových kamenných prvků: -kuchyňské a koupelnové desky, shodiště, parapety, onyxové stěny.

Kamenictví, kamenosochařství: - restaurování kamenných prvků historických staveb - výroba a montáž obkladů, soklů, parapetů, ostření atd. - kompletní realizace atypických pomníků, pamětních desek - opravy památníků, monumentů.

Specialista na kamenné prvky staveb. Kamenosochařství: -restaurování kamenných prvků historických staveb -výroba a montáž obkladů, soklů, parapetů, ostření -kompletní realizace atypických pomníků, pamětních desek -opravy památníků, monumentů.

Kamenosochařské práce. Výroba, oprava: -pomníky -sekání nápisů.