Kamenické práce zahrnují výrobu kuchyňských linek z kamene, výrobu parapetů, schodů, obkladů krbů a další úkony. Výroba a následné zpracování umělého a přírodního kamene, žuly, mramoru, vápence, pískovce a dalších materiálů je vždy na vysoké úrovni.

Pohřební služba. Převozy zemřelých. Dodávky a prodej: -květiny, věnce, kytice. Zhotovení a prodej: -pomníky. Prodej: -urny -hřbitovní svítilny.

Kamenické práce - nápisy na pomníky výroba - pomníky

Kamenictví: - pomníky - parapety - schody - pracovní desky - desky na stoly - opravy a renovace pomníků - čištění a konzervace pomníků.

Kamenické práce - kamenosochařské práce Restaurátorské práce

Kamenosochařství. Výroba pomníků.

Kamenictví. Výroba: -pomníky. -kamenné parapety, kuchyňské desky. Kamenosochařské práce. Restaurátorské práce.

Výroba a repase - žulové příměrné desky menších rozměrůvrtání otvorů - vlepování závitkových pouzder do desek

Činnost: - stavby krbů (vnitřní, venkovní) - prodej krbů a kachlových kamen - prodej krbových vložek - kamenické práce - parapety - kuchyňské desky - grilovací desky.

Kamenické práce Čištění náhrobků tlakovou vodou Renovace mramorových a jiných kamenných podlah a dlažeb - broušení a leštění

Broušení - hroby - žulové kamenystavění - pomníky urnové háje Obkladačské práce Zednické práce

Kamenosochařské práce Výroba - kamenné dlažby

Kamenické práce: - výroba z přírodního i umělého kamene - obklady, dlažby - kuchyňské desky - koupelny - pomníky, náhrobky - sekání písma - krby - zahradní architektura - vyzdívání z kamene - čištění kamene - podezdívky - ostění dveří a oken - reprodukční sochařství - restaurování kamene, terraca i štuku - ...

Kamenictví. Výroba: - pomníkové díly - dlažba - schody

Služby, práce: -kamenosochařství.

Firma s historickou tradicí provádí veškeré kamenosochařské restaurátorské práce, kamenické práce slohové, rekonstrukce zejména z historických pískovců, opuky, vápenců i žuly včetně konzervačních metod. Náhrobky - návrhy, nápisy, zlacení, stříbření.

Výroba atypických prvků, součástí a celků z nerezové oceli, skla a kamene.

Kamenictví. Práce: -kamenické.

Výroba a prodej náhrobních předmětů.

MetalPlastForm CZ Výstavba a rakonstrukce komunikací - pokládka vnitřních a venkovních dlažeb, běžná stavební činnost a speciální stavební práce, stavby z kamene, stavby krbů a obezdívání krbových vložek, výroba a prodej plastových a celokovových forem pro stavební výrobu - prodej stavební chemie.

Zahrada a krajinářská tvorba zakládání zeleně - zakládání veškeré zeleně včetně hrubé a jemné modelace terénu střešní zahrady - kompletní založení extenzivní, intenzivní střešní zahrady, položení podkladních a vegetačních vrstev vodní plochy - zakládání malých vodních ploch a vodotečí, koupacích rybníků, stavební -připravenost pro ...

Jsme malá rodinná firma která provádí kompletní zednické stavební práce, rekonstrukce domů a bytových jader.zateplovací práce, lité podlahy, sádrokartony, dlažby a obklady.Možnost rekonstrukce bytů na klíč možnost zajištění dalších profesí-elektrikáře, instalatéry, podlaháře, malíře, zámečníci a další dle dohody. Dále nabízíme práce z veškerého ...