Kominické práce jsou nezbytné pro udržování dobrého stavu komínů. Zahrnují revize spalinových cest, jejich čištění a celkové kontroly komínů. Rozsáhlejší služby zahrnují i technické návrhy komínů, rekonstrukce průduchů, vložkování a montáže systémů.

Kominictví, prodej, e-shop komínů a komínových systémů.

Měření emisí, kominické práce - čištění - revize - vložkování - vícevrstvé odvětrání.

Vložkování, frézování, stavby a opravy komínů, kontroly a čištění komínů.

Vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - kominické práce.

Kompletní kominické práce, vložkování, frézování, opravy komínů. Klempířské práce. Montáž vzduchotechniky.

Florian Liberec. Továrna na výrobu kominů. Prodej, montáž, servis komínů. ZAJIŠŤUJEME: - vložkování komínů pro všechny druhy paliv - frézování komínů - prohlídky a posudky komínů včetně výpočtů - připojování spotřebičů paliv na komínové systémy VÝROBA, PRODEJ A MONTÁŽ: - vícevrstvé nerezové a fasádní komíny - nerezové komínové ...

Služby: - výstavba, rekonstrukce, frézování, vložkování a čištění komínů - montáž kouřovodů - revize komínů - kominictví

Prodej, e-shop - komíny - krby - kamna. Kominictví, kamnářství.

Kominictví. Kominík. Nabízím kontrolu a čištění komínů včetně vložkování, montáže komínových systémů a měření účinnosti spalování zdrojů do 200 kW.

Kominictví - vložkování, čištění a revize komínů - montáž krbových kamen - revize a kontroly odběrných plynových zařízení a tlakových nádob stabilních - servis regulačních stanic plynu a plynových hořáků - montáž a servis detektorů plynů, kalibrace tlakoměrů. Prodej - krby, krbová kamna - grily - čerpací technika.

Kominictví Rychlé a kvalitní kontroly komínů Provedeme kompletní kontrolu komínového tahu, průduchu, stavu kouřovodu a spalinových cest.

Vodo topo plyn: - montáže, - revize, - havárie. Měříme spotřebu energie. Kominictví.

Kominictví, komíny. Výškové práce.

Kominictví. Provádíme: - vložkování komínů - stavby nových komínů - čištění komínů

Kominictví a práce s tím spojené. Čištění a vložkování komínů pro všechny druhy paliv. Nabídka prohlídek komínů inspekční kamerou včetně vystavování revizních zpráv.

Kominické služby: -vložkování komínů -čištění a kontroly komínů -kolaudace komínů -opravy a výměny komínových lávek.

Kominictví - kominické práce - čištění komínů - stavba komínů (keramické, nerez, zděné, ..) - vložkování a frézování komínů (kovové a keramické vložky) - rekonstrukce komínů - strojové odstraňování dehtu - kontroly dle NV 91 2010sb - revize komínů - měření tahu komína - 4PA test - instalatérské a topenářské práce Prodej: - kamna ...

Kominictví. Práce: - revize komínů - vložkování, frézování komínů - měření emisí spalinových cest

Práce: -kominictví -frézování, vložkování, revize, realizace komínů -měření spalin