Kominické práce jsou nezbytné pro udržování dobrého stavu komínů. Zahrnují revize spalinových cest, jejich čištění a celkové kontroly komínů. Rozsáhlejší služby zahrnují i technické návrhy komínů, rekonstrukce průduchů, vložkování a montáže systémů.

Revize: - Průmyslové komíny - Tovární komíny - Domovní komíny - Ocelové komíny - Hromosvody a soustavy LPS - Osvětlení a značení pro letecký provoz Dle L-14 - Revize u komínů - komínu vnějšího stavu dříku a výstroje - komínu vnitřního stavu dříku a výstroje - komínu ocelového dříku a výstroje - Pořízení fotodokumentace - Zpracování ...

Provádíme: - stavby komínových systémů - rekonstrukce komínů - vložkování komínů.

Kominické práce. Čistení komínů a prohlídky.

Stavba a vložkování: -komíny. Stavba a rekonstrukce krbů, grilů a udíren včetně prodeje kamen.

Truhlářské práce Kominické práce Topenářské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské a podlahářské práce Rekonstrukce - koupelnyzednické práce Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalatérské práce

Komplexní výstavba a obnova komínových systémů: -tradiční kominictví -vložkování komínů -stavba nových komínů -fasádní systémy -frézování komínů -revize průmyslovou kamerou -měření spalin -kolaudace.

Kominické práce. Služby: -malířské -natěřačské -sklenářské práce.

KOMÍNOVÉ CENTRUM - návrhy a dodávky nových komínových systémů - renovace stávajících komínů - vložkování a frézování komínů - revize komínů

Kominictví Zabýváme se třísložkovými komíny i zděnými komíny a nabízíme jejich stavbu, vložkování, frézování, čištění a kontrolu. Působíme ve středočeském kraji a v Praze.

Služby: -topení, plyn, zateplování v rodinných domcích, bytech -projektování -vložkování komínů -revize -komíny, plyn, elektro -záruční a pozáruční servis -možnost úhrady kompletní realizace na splátky -příprava projektu. Prodej, montáž, servis: -izolační materiál CLIMATIZER PLUS -záruční a pozáruční servis.

Služby: -čištění, opravy a stavby komínů -vložkování -revize a výpočty komínů -montáže komínových systémů SCHIEDEL, Eko Universal, BLK -prohlídky průduchů komínovou kamerou -měření emisí u malých zdrojů znečištění -soudní znalec.

Kominictví - kontroly a čištění spalinových cest; sanace komínů pevnými či ohebnými vložkami z nerezové oceli nebo plastu; odfrézování dehtových usazenin a další. Pro více informací navštivte webové stránky. Jsme tu pro Vás!

Kominické práce. Kamnářské práce. Pobočka: - Adolfovice 99 - tel.:584401839.

Kominictví. Komíny: - vložkování - revize - drobné opravy Práce: - kominické.

Kominictví: -vložkování komínů -měření účinnosti spalování do 200km -možnost zajištění frézování komínů -revizní zprávy.

Kominictví – Vlastimil Čech Provádíme vložkování komínových průduchů na paliva plynná a pevná, (jedná se o komínové vložky pevné – nerez a jejich komponenty, dále také třívrstvé komíny) kom.vložky vyhovují daným předpisům - certifikát, při vložkování komínových průduchů zajišťujeme kompletní servis zednických prací s tímto spojené. ...

KOMINICTVÍ KOMÍNY - čištění - opravy - vložkování - revize MĚŘENÍ: - emise - účinnost spalování malých zdrojů do 200 kW

Kominictví a vložkování komínů Práce: - kominické - vložkování komínů

Čištění komínů na tuhá i plynná paliva. Kontrola komínů a spalinových cest. Vložkování komínů a další kominické práce

Pavel Jelínek-DRUKO kominictví Nabízíme: - vložkování komínů - kominictví - čištění komínů - měření emisí - revize - poradenství - prohlídka kamerou

Stavební společnost: -rekonstrukce a opravy domů, bytů a nebytových prostor -opravy střech, komínů a fasád -rekonstrukce a obklady bytových jader -rozvody elektro, voda, plyn, topení -obklady, dlažby, podlahy -malířské a lakýrnické práce.