Kominické práce jsou nezbytné pro udržování dobrého stavu komínů. Zahrnují revize spalinových cest, jejich čištění a celkové kontroly komínů. Rozsáhlejší služby zahrnují i technické návrhy komínů, rekonstrukce průduchů, vložkování a montáže systémů.

Kominictví: - revize a vložkování, čištění komínů.

Výroba, montáž: -certifikované komínové systémy KLASIK Komínový servis: -vložkování komínů -frézování komínů -autorizované měření emisí -kontroly a čištění komínů -návrhy spalinových cest -revize a posudky -posudky soudního znalce. Prodej: -technické plyny Air Products.

Kontrola a čištění komínů a kouřovodů dle nařízení vlády č.91/2010 sb. Vložkování komínů Opravy nadstřešních částí komínů

Komplexní služby v oblasti kominictví a komínové techniky. Provozovna, kancelář: Hradec Králové

Komíny: - výstavba - vložkování - revize - čištění

Kominické práce. Kamnářské práce. Pobočka: - Adolfovice 99 - tel.:584401839.

Stavby, projekce, rekonstrukce, opravy: -tovární komíny -kovové komíny s nerezovou nebo laminátovou vložkou. Služby: -nátěry komínů a ocelových částí výškových staveb -prohlídky, kontroly, revize za účelem zjištění skutečného stavu komína.

Veškeré kominické práce: - autorizované měření malých zdrojů - výroba a montáž komínů pro krby a krbové vložky - výroba a montáž fasádních komínů - vložkování komínů pro tuhá a plynná paliva - revize komínů a poradenská činnost - výroba a prodej komínových vložek pro pevná i plynná paliva.

Kominické práce a stavby komínových systémů.

Služby: - kominické práce - revize komínů - klempířství

Kominictví, kominické práce, kominík.

Zajištění revizí a vložkování komínů.

Práce: - kominické práce - čištění komínů - čištění kouřovodů a spotřebičů paliv - měření účinnosti malých zdrojů do 200kW - výchozí revize spalinových cest - kontrola spalinových cest NV č.91/2010 - vložkování komínů.

Čištění a kontrola komínů, revize komínů, vložkování komínů, autorizované měření malých zdrojů znečištění, poradenská činnost.

Kominictví, kominické práce. Čištění, revize a vložkování komínů.

Vložkování - komíny Měření - emise

Výstavba, stavby, oprava, rekonstrukce: - komíny - vložkování komínů - frézování komínů. Prodej, montáž: - komínové systémy - revize kontroy komínů.