Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

Zdeněk Čech
Společnost Zdeněk Čech nabízí profesionální zednické práce, stavbu a rekonstrukci rodinných domů, pokládku obkladů, dlažeb, plovoucích podlah, stavbu plotů a krbů. Firma má dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků, kteří oceňují kvalitu odvedené práce za přijatelné ceny. Sídlo společnosti se nachází v Rokycanech.
Zdeněk Čech
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Montáž: - keramické obklady a dlažba. Zednické práce.

Zednické práce. Obkladačské práce. Zateplování fasád.

Pokládky obkladů, dlažeb a mramorů.

Stavební práce: - rekonstrukce, realizace rodinných domů - zemní práce - obklady, dlažby - koupelny - zateplování staveb - schodiště - sádrokarony.

Stavební firma: - obklady - dlažby - podlahy.

Stavební činnost: - výstavba rodiných domů - rekonstrukce budov - pokrývačské a klempířské práce - zateplování objektů a fasád - pokládání obkladů a dlažeb. Rekonstrukce: - panelové balkóny, lodžie a terasy v systému Schonox.

Zednictví, zednické práce: - obklady - dlažby - zateplení fasád - sádrokarton - bourací práce.

Zednictví: - stavební činnost, obkladačské práce, lícové zdivo, práce s kamenem.

Stavební činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -demolice, rekonstrukce staveb -zateplení fasád -dlaždičské práce-zámková dlažba -zemní práce-výkopy základů, terénní úpravy, nakládání a odvoz zeminy. Výroba betonového zboží: -zahradní obrubníky -schodnicové stupně -zákrytové desky zídek a plotů-FACE-BLOCK -bazénové lemy ...

Koupelnové studio Prodej: -vany, také hydromasážní -masážní boxy -sanitární keramika -vodovodní baterie. -obklad a dlažba Provádíme: -přestavby interiérů -rekonstrukce koupelen a bytových jader

Rekonstrukce, výstavba: - rekonstrukce bytu na klíč - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby - tesařské, pokrývačské práce - bourací práce - malířské, obkladačské práce - stěhování - montáž oken - výroba vestavěných skříní.

Stavební práce: - zednictví - tesařské práce - izolatérské práce - malířství - natěračství - obkladačské práce.

Práce: - zednické - obkladačské.

Dlaždičské práce: - pokládání žulové dlažby, mozaikové - zámkové dlažby - obrubníků. Pokladačské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonů - plovoucí podlahy - obkady a dlažby koupelen, kuchyní, balkónů a lodžií - zateplení a fasády budov - zednické a kompletní obkladačské práce - elekronické zabezpečení objektů a budov.

Stavební firma: - kompletní stavební práce - rekonstrukce - zateplování - stavby na klíč - obklady, dlažby - koupelny.

Práce: -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -rekonstrukce bytových jader -koupelny na klíč.

Rekonstrukce bytových jader, provádění obkladačských prací.

Práce: -obkladačské -sádrokartonářské -půdní vestavby -izolace střech.

Stavby a rekonstrukce na klíč: -půdní vestavby -veškeré zednické práce -obklady a dlažby -montáž sádrokartonu -zateplování fasád -podlahářské práce -montáž centrálních vysavačů -stavby krbů -pokrývačské práce.

Práce: -podlahářské -obkladačské -sádrokartonářské -rekonstrukce bytových jader -půdní vestavby -zateplení fasád, izolace.

Stavební firma: - rekonstrukce a modernizace staveb - výstavba rodinných domů na klíč - izolace proti vlhkosti - střešní nástavby a vestavby. Prodej, montáž: - obklady, dlažby - čedičová dlažba.

Stavební práce: - rekonstrukce staveb - koupelny - půdní vestavby - sádrokartony - obklady, dlažby - plovoucí podlahy - sanační systémy - sanace vlhkého zdiva.