Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

Zdeněk Čech
Společnost Zdeněk Čech nabízí profesionální zednické práce, stavbu a rekonstrukci rodinných domů, pokládku obkladů, dlažeb, plovoucích podlah, stavbu plotů a krbů. Firma má dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků, kteří oceňují kvalitu odvedené práce za přijatelné ceny. Sídlo společnosti se nachází v Rokycanech.
Zdeněk Čech
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Provádíme kompletní rekonstrukce bytů včetně bytových jader, kuchyně a koupelny. Sándrokartónové příčky, elektroinstalce, osvětlení, montáže zařízení. Komplexní stavební služby - bourání, omítky, izolace, malířské práce, dlažby a obklady.

Zednické, dlaždičské a obkladačské práce. Montáže sádrokartonu.

Montáž a opravy sádrokartonu, tepelné a akustické izolace, rekonstrukce bytových jader, zednické a obkladačské práce.

Stavební, zednické, obkladačské, malířské a instalatérské práce.

Stavební práce: - zednické práce - malířské práce - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů - bourací práce Hodinový manžel.

Služby: - elektroinstalace - zemní - malířské - obkladačské - instalatérské - topenářské - stavební činnost

Zednictví, rekonstrukce a lepení obkladů a dlažby.

Zednictví a obkladačství, stavba krbů, rekonstrukce koupelen.

Nabízíme práce: - zednické, dlaždičské - výkopové - malířské - vodoinstalatérské - truhlářské.

Nabízíme řemeslné práce: - zednické - stavební - instalatérské - zateplovací - obkladačské - sádrokartonové.

Práce stavební, instalatérské, elektrikářské, podlahářské, malířské, obkladačcké a dekorativní. Rekonstrukce domů, bytů a dalších prostor. Opravy koupelen a bytových jader.

Řemesla, služby - zednické práce - malířské práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader

Stavební činnost, výškové práce a umístění jistících systémů. Rekonstrukce a revize ocelových konstrukcí. Kácení a prořezávání stromů. Výroba telekomunikačních sloupů a tras.

Zednické a obkladačské práce.

Zednické a obkladačské práce.

Instalatérské, plynařské, stavební a zednické práce. Rekonstrukce rodinných domů a fasád. Pokládka obkladů a dlažeb. Zateplování a omítání.

Provádíme drobné opravy v domácnostech a kancelářích

Odvoz a likvidace stavebního materiálu. Bourací práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Rekonstrukce a modernizace bytů. Zednické práce

Truhlářství Brodecký. Výroba dřevěných schodů, kuchyní, nábytku, podlah, teras.

Dodávky interiérů, sádrokartony, obklady, dlažby, podlahy.

Provádíme: - malířské práce - pokládka podlahové krytiny - sádrokartonové příčky - pokládka, obklady, dlažby - zednické práce.

Zateplení fasád Podlahářské práce Rekonstrukce - koupelny - bytová jádra - kuchyně Dodávka - sanitární keramiky - baterií - van - sprchových koutů.