Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Zdeněk Čech
Společnost Zdeněk Čech nabízí profesionální zednické práce, stavbu a rekonstrukci rodinných domů, pokládku obkladů, dlažeb, plovoucích podlah, stavbu plotů a krbů. Firma má dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků, kteří oceňují kvalitu odvedené práce za přijatelné ceny. Sídlo společnosti se nachází v Rokycanech.
Zdeněk Čech
Stavební práce: -kompletní -včetně zprostředkování projektu -rekonstrukce -modernizace a adaptace staveb. Dopravní stavební mechanizace a technika. Opravy: -drobné opravy bytového fondu -omítky -fasády -obklady -dlažby.

Práce, stavitelství: -zednická -bourací -obkladačské -rekonstrukce rodinných domů a bytů -rekonstrukce bytových jader, koupelny -stavby komínů -stavby krbů jak vnitřních, tak i venkovních např. v rámci venkovních sezení či pergol -pokládání zámkové dlažby -stavby zděných kuchyní -fasády a zateplování fasád -zemní práce menšího ...

Truhlářské práce Výroba - nábytek z masivu Výroba - okna - dveře Výroba - schody Obkladačské práce

Prodej, montáž, rekonstrukce, stavební činnost.

Dodávky, montáže, rekonstrukce, opravy: -ústřední topení, kotelny, strojovny -ZTI* vodovody, kanalizace -domovní a průmyslové plynovody včetně spotřebičů -elektrické zařízení včetně topení a spotřebičů. Dodávka, stavební činnost, práce: -HSV* (hlavní stavební výroba) -fasády -obklady -dlažby -tepelné izolace domů.

Obkladačské práce: -koupelny, wc, chodby a jiné -rekonstrukce -obkládání stěn, drobné zednické práce.

Práce: -stavební -zemní -zednické -obkladačské (obklady) -dlaždičské (dlažby) -tesařské -pokrývačské -malířské -natěračské -projektové (projekce). Činnost: -obchodní. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál (stavebniny) -zdicí materiál -cihly -vápno -cement -písek -tvárnice -hurdisky ...

Práce: -zednické -obkladačské -truhlářské -pokrývačské.

Práce, rekonstrukce: -novostavby -rekonstrukce z celého spektra pozemních staveb -výstavby a rekonstrukce rodinných domů¨ -montáž sádrokartonové konstrukce -obkladačské práce -zdění terasy, ploty -zámková dlažba. Zelená úsporám.

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební HSV -občanské, bytové a průmyslové -rekonstrukce stavebních objektů -dlažby, obklady -fasády. Nákladní doprava, autodoprava. Zrušeno 06/2013.

Prodej, pokládka: -keramické obklad -dlažby.

Výroba, služby: -pokládka zámkové dlažby -usazení obrub. -pokladka velkoplošnych dlaždic

Práce: -stavební -zemní výkopové ruční a strojní (zemním strojem UNC* a JWC*) -drobné zednické omítky, fasády, podlahy a obklady (obkladačské) -podlahářské, pokládání parkety, lina (linoleum), PVC* -řezání asfalt a beton do síly 17 cm.

Výstavba: -rodinné domky z materiálů POROTHERM, YPOR, CEPOR, CEPOR, YTONG. Práce: -rekonstrukce, opravy budov a fasád -zateplování fasád -výstavba bytových jader -dlažba, obklady -úpravy exteriérů, interiérů -pokládání zámkových dlažeb.