Radek Vařecha
TOP CENTRUM & CHLAZENÍ MIKULOV s.r.o.

Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

Instalatérská a topenářská firma: -domovní a středotlaké rozvody plynu a vody -ústřední topení -montáže a revize kotelen.

Práce: -instalatérství -topení -voda -kanalizace -rekonstrukce koupelen -výměna kotlů -plyn -podlahové topení -tepelná čerpadla.

Služby: -revize vyhrazených plynových spotřebičů -kotle -pece -spotřebiče do 50kW -plynovody -odborné prohlídky nízkotlakých kotelendle vyhlášky 91/92Sb -školení a zkoušky obsluh plynových zařízení.

Vodoinstalatérské práce: -plyn, topení -centrální vysávání -čerpadla -plynových spotřebičů -servis.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně plynovodních přípojek a ostatních inženýrských sítí včetně projektové dokumentace. Výkopové, zednické a elektrikářské práce. Revize: elektro, plyn, voda, požární systémy a revize komínů.

Služby: -instalatérské práce -topenářské práce -potrubářské práce -plynařské práce. Revize: -plynu -elektro -TNS. Rekonstrukce: -rozvodů vody z ocelových a plastových materiálů -kanalizace, vytápění -domovních a technických plynovodů -výměníkových stanic a kotelen. Vše včetně dodávky materiálu, tlakové zkoušky a revize.

Inženýrská a projektová kancelář: -projektování rozvodů plynu.

Montáže: -domovní rozvody plynu -přípojky plynu (řadů) -topidla (WAW) -kotle plynové -rozvody vody (teplá, studená) -kanalizace -topení. Revize: -plynová zařízení. Opravy, servis: -plynospotřebiče -záruční a pozáruční servis -uvádění plynospotřebičů do provozu. Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce bytových ...

Stavební práce: -montáž sádrokartonů -zateplování fasád -nátěr fasád -rekonstrukce domů a bytů -rozvody vody, plynu, elektřiny -revize vody, plynu, elektřiny -pokládka koberců, lina -podlahové topení REHAU -výstavba sportovišť.

Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

Práce: - topenářské - plynařské - instalatérské - revize.

Montáž, revize, servis: -připojování plynovodů -plynové spotřebiče -výměna spotřebičů -montáž vody a kanalizace -topení.

VODA-TOPENÍ-PLYN-KANALIZACE Ústřední vytápění-topné systémy pro obytné a průmyslové stavby: -poradenská činnost v oboru instalací topných systémů -projekční činnost -koordinace zpracování projektové dokumentace -zajištění a dodávka potřebných materiálů, komponentů a subdodávek -montáž, instalace a uvedení topných systémů do provozu ...

Nabízíme instalatérské a topenářské práce, kompletní servis včetně zpracování projektové dokumentace. Provádíme dodávky, montáže a rekonstrukce vodovodních, odpadních rozvodů, čištění odpadů, zmrazování potrubí a opravy kanalizace se zárukou profesionálního provedení. Podlahové vytápění do koupelen, modernizace bytového jádra, kuchyně, bytu a ...

VODA, KANALIZACE, PLYN, REKUPERACE, SOLÁRNÍ SYSTÉMY. INSTALATÉRSKÉ PRÁCE: -vodovody -kanalizace -koupelny -boilery -hydrantové systémy. TOPENÁŘSKÉ PRÁCE: -rekonstrukce a montáž topení. REKUPERACE. PLYNAŘSKÉ PRÁCE. SOLÁRNÍ TERMICKÉ SYSTÉMY.

Plynové spotřebiče: -montáž -servis -záruční i pozáruční opravy.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské práce -montáže solárních systémů, tepelných čerpadel a centrálních vysavačů.

ISV -organizace a propagace. Zabýváme se instalatérskými službami jako je montáž topeni, instalace vody, instalace plynového kotle, instalace tepelného čerpadla. Dále provádíme vodoinstalaci od přípojky až po vybavení koupelny a instalaci nebo rekonstrukcí vnitřní kanalizace. Vše pro rodinné domky a nejenom pro ně.

Stavební společnost KVmont zabývající se dodávkou a montáží stavebních prvků v oborech: -zedník -obkladač -sádrokartonář -tesař -pokrývač -klempíř -instalatér - voda, topení, plyn -elektroinstalatér -výškové práce.

Montáž, opravy, revize: -kompletní plynofikace -montáž a servis plynových rozvodů a zařízení -záruční i pozáruční servis plynových spotřebičů -dodávky, montáž solárních topných systémů. Práce: -instalatérské -topenářské -kompletace koupelen, WC, sprchových koutů -montáže radiátorových i podlahových ...

Práce: -plynařské -revize. Montáž, opravy, instalace: -plynospotřebiče.

Prodej, montáž, servis: -plynové spotřebiče (kotle, ohřívače vody, sporáky) -plynovody včetně revizí.

Vodoinstalaterské služby voda, topení, kanalizace, plyn