Pokládka podlah a podlahových krytin, lepení a pokládka koberců, opravy podlah, lamel a parket, realizace speciálních typů podlah – anhydridových či litých betonových a renovace podlah– toto vše a mnohem víc zajišťují profesionální podlahářské práce.

Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Potřebujete novou podlahu? Opravit pvc, položit koberec či plovoucí podlahu? Podlahové studio Jegla je profesionální podlahářství s dlouholetou tradicí. Zdarma vám poradíme, jaká podlaha je pro vás nejvhodnější, zaměříme prostory a odhadneme cenu rekonstrukce. Provedeme vás celým procesem od výběru podlahy až po její finální realizaci.
Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Servis pro byt‚ dům a zahradu - pokládka plovoucích podlah - pokládka zámkových dlažeb - malířské práce - klempířské práce - sekání trávy, hrabání listí, kácení stromů - úklidové práce.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - fasády, zateplování fasád - sádrokartony - zednické práce - pokládka plovoucí podlahy - zámková dlažba - ploty, oplocení - pergoly - výroba a montáž zábradlí, mříže.

Práce, řemeslo: - truhlářství - podlahářství

Práce: - pokrývačské - tesařské - montáž střešních oken - sádrokartony - plovoucí podlahy.

Podlahářství: - podlahářské práce.

Realizace: - lité podlahy - podlahové a epoxidové stěrky - Cemflow Look - litá cementová pěna

Truhlářství, podlahářství

Stavební firma Kompozit spol. s r.o. - specializace na průmyslové podlahy ze syntetických pryskyřic lité a stěrkové, podlahové systémy. Epoxidové a polyuretanové stěrkové i lité podlahy. Podlahy do garáží, servisů, obytných a exkluzivních prostor shouroomů atd.

Firma Filip Herman poskytuje služby v oboru stavebnictví. Zaměřujeme se na strojní omítky a lité podlahy. Nabízíme strojní omítání nejen u novostaveb, ale také při rekonstrukcích a opravách zdiva rodinných domů či jiných staveb. Dále provádíme podkládku průmyslových podlah, zhotovíme Vám např. lité epoxidové podlahy, anhydritové, cementové a ...

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - zateplení fasád - lité cementové, anhydritové podlahy - obkladačské práce - hodinový manžel.

Výstavba: - inženýrské sítě na klíč Rekonstrukce: - historické stavby Lité anhydritové podlahy. Výstavba: - průmyslové stavby Výroba a montáž: - haly všech typů - rodinné domy - občanské a bytové stavby

Firma Podlahy Ochotný se zabývá prodejem a montáží podlahových krytin a podlahové chemie pro Prahu, střední a jižní Čechy. Realizujeme podlahy v běžných interiérech, ale jsme schopni zajistit i velkoplošné zakázky jako jsou tělocvičny, kulturní sály či skladové prostory.

Činnost, montáž - lité podlahy - podlahové topení - tepelná čerpadla.

Činnost, pokládka, montáž - průmyslové podlahy - lité podlahy - kamenný koberec - plovoucí, vinylové podlahy.

Činnost - podlahářské práce, pokládka koberců - čištění koberců.

Stavební činnost: - rodinné domy - komerční prostory - rekonstrukce - zateplování fasád - zednické práce - malířské práce - truhlářské a podlahářské práce - dekoratérské práce...a další.

Dodávky a realizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - výstavba hrubých staveb - montáže oken, dveří, vrat - montáž sádrokartonů - pokládka podlahových krytin.

Práce: - malířské a lakýrnické - zednické - podlahářské - sádrokartonářské - obklady

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - průmyslové betonové podlahy - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - realizace koupelen - malířské práce.

Služby: - podlahářské práce - podlahář

Naše travní koberce jsou vypěstovány z vysoce kvalitních tuzemských travních směsí v těchto kategoriích: -středně zátěžový–pro zahrady a parky -hřišťový–pro vysokou zátěž na sportovištích. Široké využití: -parky -zahrady -střešní zahrady -fotbalová hřiště -dětská hřiště -ostatní travnaté plochy.