Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Instalace, projekty, revize: -plynoinstalace plyn do 50KW -ústřední topení, topenářské práce -vodoinstalace plasty odpady -plynové kotle DESTILA 7-50 KW.

Práce, výroba: -kuchyňské dvířka z masivu -truhlářství -zakázková výroba -okna, eurookna, vitríny, zimní zahrady -dveře vchodové, interiérové, zasouvací, obloukové -podlahy plovoucí, masivní, laminátové -dělící příčky -obklady stěn, sloupy a stropy -schodiště samostatné, lepené na beton, kov. Konstrukci -soustružené zábradlí, apod.

Práce: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topenářské -elektroinstalace.

Práce: -kovovýroba -klempířské -soustružnické -zámečnické. Výroba: -zemědělské nářadí na traktory.

Práce: -elektroinstalační (elektroinstalace) MaR (měření a regulace) EZS (elektronický zabezpečovací systém) telefonní a počítačové rozvody.

Truhlářství a tesařství výroba: -eurookna-dveře -vnitřní dveře. -nábytek Stavební truhlářství.

Práce, montáže: -pokrývačské -montáže a opravy všech druhů střešních krytin -montáže střešních oken VELUX. Zajištění klempířských prací včetně dodání materiálů.

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové a nerezové schodiště, zábradlí -schodiště přímá, lomená, podestová -schodišťové zábradlí -zábradlí na balkony a terasy -přístřešky, markýzy -plotové dílce, branky -zámečnické konstrukce.

Revize, opravy, montáž: -elektrická zařízení.

Elektromontáže opravy a instalace do 1000V. Výškové práce, opravy domů.

Solární elektrárny Fotovoltaické elektrárny Elektroinstalace - revize elektro - revize plynu

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba nábytku na zakázku: -stavebně truhlářská -tesařská -stolařská.

Práce: -topenářské -vodoinstalatérské -zámečnické.

Služby PO (požární ochrana) a BOZP (bezpečnost práce). Výroba, dodávka: -hydrantové systémy, hydranty s tvarově stálou a zploštitelnou hadicí vyhovující ČSN 730873, ČSN EN 671-1, 671-2. Inženýrská, školící a poradenská činnost: -zpracování posouzení požárního nebezpečí činností -zpracování požárně bezpečnostních řešení k projektům ...

Instalatérství. Práce: -plynoinstalatérské -vodoinstalatérské -topenářské.

Práve: -tesařské -pokrývačské -klempířské včetně montáží sádrokartonových konstrukcí i minerálních podhledů.

Sklenářství Práce: -sklenářské vrtání-sklo broušení-sklo řezání-sklo (včetně bezpečnostního a neprůstřelného) lepení-akvária zasklívání-okna. Dodání: -izolační dvojsklo -sklo kouřové -zrcadla s ornamenty.

Práce: -zeměměřičské -geometrické plány -mapové podklady -vyměření pozemku -inženýrské sítě.

Společnost VODASERVIS s.r.o. poskytuje služby v oblasti úpravy pitné vody pro obce, větší města i průmyslové podniky. Poskytujeme filtry, čerpadla, filtrační vložky a čerpací techniku. Naše služby poskytujeme pro: - obce - větší města - průmyslové a stavební podniky (i technologické vody) - potravinářský a zemědělské podniky (nerezové ...

Tesařství, pokrývačství. Práce: -tesařské -pokrývačské.

Výroba, maloobchod, opravy: -podlahy -plovoucí podlahy -dřevěné -laminátové -korkové -koberce, bytové, zátěžové -čistící zóny a rohože -podložky pod kolečkové židle -PVC, včetně pokládky na schody.

Dřevovýroba, truhlářství: -masivních schodiště -dveře -nábytek -eurookna.