Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Tesař Lukáš Hrabovský realizuje: - dřevostavby - dřevěné domy - střechy - krovy - pergoly - altány - bednění. Rekonstrukce střech. Opravy krovů.

Lukáš Goršanov zajišťuje práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken - opravy střech.

Hodinový manžel - instalatérské práce - zámečnické práce - tesařské a stavební práce - úpravy interiérů - údržba zahrady - nákladní autodoprava.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - stavba nových a renovace starších šikmých i plochých střech.

Klempířství a pokrývačství GAUBE - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - hydroizolace plochých střech - zateplování střešních plášťů - výroba a montáž okapů a svodů - výroba a montáž úžlabí - oplechování komínů - montáž střešních oken a světlíku.

Stavební firma FUS a HARAZIM s.r.o. poskytuje: - zednické práce - tesařské práce - elektroinstalační práce - obkladačské práce - malířské práce - zámečnické práce - instalatérské práce - rekonstrukce domů a bytů. Sídlo: FUS a HARAZIM s. r. o. Oběžná 161/15 709 00 Ostrava - Mar. Hory

Firma založena v roce 1994. Kompletní dodávka a montáž, prodej, poradenství včetně certifikace: - krovy, střešní krytiny, okapové systémy - speciální střešní krytiny: - BRAMAC, TONDACH, KM BETA, CEMBRIT, LINDAB, ONDULINE, EVERTILE, SATJAM, DECRA, STEELTILE, střešní šindele ...

Tesařské, pokryvačské a klempířské práce. Nové střechy a rekonstrukce.

Hrotech nabízí práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - zednické - sádrokartonářské Stavební činnost: - rodinné domy - byty

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - šikmé, ploché střechy - výměna a opravy klempířských prvků - zhotovení dřevěných konstrukcí pro stavby - zednické práce, montáž oken.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - izolace

Tesařství: - krovy, altány, pergoly Pokrývačské, klempířské práce: - opravy střech.

Tesařské, klempířské, pokrývačské práce. Nové střechy na kíč a rekonstrukce. Prodej, montáž: -klempířské prvky -zateplení fasád -střešní krytiny -střešní okna -sádrokartony -izolace -řezivo.

Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - realizace střech.

Český výrobce nábytku do domu, bytu i na zahradu. Zaměřujeme se také na realizace pergol, zastřešení bazénů, zasklení teras a pergol. Pohodlně vybírat můžete i na našem e-shopu s nábytkem: - ohniště - věšákové stěny - konferenční stolky, stolky, věšákové skříně a další.

Společnost KLEMPOS - STŘECHY, s.r.o. prodává střešní krytiny - plechové, pálené, betonové i plastové, střešní okna, veškeré klempířské prvky a výrobky potřebné při práci na střeše - plechy, okapové systémy, spojovací materiál, lepenky, fólie, tepelnou izolaci, dřevo i nářadí pro klempíře a pokrývače. Firma provozuje eshop se širokým sortimentem ...

Výstavba, rekonstrukce: - střechy, krovy - interiérové obití palubkami - venkovní dřevěné fasády - interiérové schodiště - Valašské roubenky - střešní vazby - zahradní doplňky - dřevostavby - balkóny - pergoly - altány.

Stavební činnost: - obytné, občanské, průmyslové stavby - hospodářské budovy, garáže, chatky, zahradní altány, krby, bazény, příjezdové cesty, chodníky, terénní úpravy, oplocení - inženýrské sítě v rámci těchto staveb - novostavby, rekonstrukce, střechy, fasády. Projektování pozemních staveb a inženýrských sítí (stavební ...

Prodej, montáž, realizace střech, konzultace, zaměření, rozpočet: - střešní krytiny: - betonové tašky - pálené tašky - plechové krytiny - asfaltové krytiny - krovy - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce. Prodej, montáž: - střešní okna (střešních oken) - Fakro, Roto, Velux, AlfaLook - okapové ...

Společnost JARA stavební společnost, s.r.o. se specializuje na pozemní výstavbu v oblasti občanských, bytových a průmyslových staveb. Nabízíme architektonickou a projekční činnost, dále také inženýrskou činnost a dotace na výstavbu. Postaráme se o Vaši stavbu od A do Z. Realizace staveb: - zemní a výkopové práce - betonové konstrukce (od ...

Malířské práce Tesařské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Podlahářské práce Zednické práce Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy - stavbyrekonstrukce - byty - domy Rekonstrukce - koupelny - kuchyně na míru Vodoinstalatérské práce

Práce: -zednické -pokrývačské -tesařské -klempířské -zakládání staveb -kompletní provádění staveb, stavby na klíč -zateplování fasád -sádrokartonové konstrukce -rekonstrukce bytových jader -kompletní střešní systémy -pokládka zámkových dlažeb.

Jan Božik se zaměřuje na klempířské, tesařské, pokrývačské, izolatérské a sádrokartonářské práce.

ZATOMI Pv s.r.o. se zaměřuje na zateplování, nátěry a čištění fasád, klempířské a tesařské práce, opravy omítek a zídek.