Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Stavební firma: -pokrývačské práce -tesařské práce -klempířské práce -montáž všech druhů krytin -rekonstrukce střech a fasád -výměna žlabů, svodů, lemování komínů, parapety vikýřů, střešní krytiny. Výstavba: -pergoly -terasy -přístřešky pro automobily.

Stavební řemesla. Tesařství, pokrývačství, klempířství. Pronájem, dodávka, montáž, demontáž rámového lešení

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské.

Práce: -pokrývačské -klampířské -tesařské

Izolace staveb: -fólie, PVC, PEHD, modifikované a asfaltové pásy -ploché střechy -hydroizolace, zateplení -zelené střechy, terasy -spodní stavby -izolace proti zemní vlhkosti -izolace proti spodní i tlakové vodě -protiradonové zábrany -základy, nádrže, bazény, jímky -speciální izolace -proti úniku ropných ...

Tesařství: -pokrývačské práce -tesařské práce -stavby, rekonstrukce a opravy střech -výstavba dřevostaveb, altánků, chat a srubů.

Truhlářství Bohuslav Čechvala, které sídlí ve Františkových Lázních se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme vybavení interiérů domů, restaurací, hotelů a kanceláří. Dále také vyrobíme vestavby, obklady schodišť a stěn, kazetové stropy, zábradlí, atypické dveře a okna. Provedeme i tesařské práce. Truhlářství: - zakázková výroba - ...

Klempířství, pokrývačství: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -zateplení střech -střešní okna -montáže střešních hydroizolací.

Práce: -klempířské -tesařské -pokrývačské -stavební -montáž střešních oken -montáž střešních systémů.

Truhlářství, tesařství, výroba nábytku Horní Slavkov. Práce truhlářské a tesařské: - krovy, ploty, dřevěné balkony, přístřešky pro auta ze dřeva. Výroba z masivu, dřevovýroba:: - nábytek - kuchyně - dřevěné schodiště - vestavěné skříně - dveře klasické i posuvné. Renovace a opravy nábytku.

Klempířství, pokrývačství, tesařství: -klempířské práce -pokrývačské práce šikmých střech -hydroizolace plochých střech -hydroizolace spodních staveb -hydroizolace balkonů a teras -montáž střešních oken -půjčovna lešení LAYHER -tesařské práce, krovy -hromosvody -opravy komínů.

Stavební, tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Stavební práce: - výstavba RD - rekonstrukce - elektroinstalace - zámečnické práce - sádrokartony

TESAŘSTVÍ Viktor Kajaba Provádíme tesařské a pokrývačské práce, výrobu a montáž dřevěných konstrukcí, dřevostavby rodinných domů Two by Four, montáže a opravy střešních plášťů.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba, montáže: - ocelové konsrukce - zábradlí včetně nerezového - ploty, brány, branky. Opláštění a střechy průmyslových hal. Tesařské práce, tesařství. Pokrývačské práce, pokrývačství Klempířské práce, stavební klempířství. Pronájem nebytových prostor: - vytápěné i nevytápěné výrobní a skladovací ...

Tesařské konstrukce, dřevostavby: -balkóny -pergoly -přístřešky. Kompletní stavební činnost: -stavby a rodinné domy na klíč -opravy a rekonstrukce staveb -rodinné stavby. Klempířství. Pokrývačství, střechy.

Klempířské a pokrývačské práce, ( vyučen v oboru stavební klempíř) - pronájem, montáž a demontáž lešení - půdní vestavby - suché stavby ( SDK) registrace zelená úsporám Veškeré pokrývačské a klempířské práce (certifikace materiálů i odbornost pokládky krytin). Rekonstrukce střech včetně popř. tesařských prací. Praxe v oboru vzduchotechniky ...

Pokrývačské, klempířské práce: -drobné zámečnické práce -zednické a tesařské práce. Montáž vzduchotechniky.

Služby, práce: - autodoprava (autojeřáb, přeprava materiálů a buněk), - tesařství (krovy, altány, pergoly), - pokrývačství, - dřevostavby (sruby, zahradní domky).

Dřevovýroba. Výroba, montáž: -dřevěné šindele. Pořez dřeva: -trámy -latě -fošny -prkna -plotovky -palivové dřevo. Stavba krovů. Možnost odběru dřevěných pilin. Příjem zakázek na telefonu 775217577.

Práce: -pokrývačské -tesařské -klempířské -montáž střešních oken - opravy plochých střech

Práce: -klempířské -pokrývačské -montáž střešních konstrukcí -pokládka střešních krytin.

Pokrývačství: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -výškové práce.