Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Práce: - tesařské - pokrývačské.

Výroba - pergoly Truhlářské práce Zakázková výroba - nábytek - bytové doplňky Výroba - dveře

Tesařské práce na míru Truhlářské práce na míru

Krovy Hromosvody Výškové práce z lana Pokrývačské práce - střechy Dodávka - střešní krytiny

Natěračské práce Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Tesařské práce - dřevostavby

Výroba - pergoly - dětská hřiště Truhlářství Návrhy a realizace - interiéry - zařízení hotelů, restaurací, barů , školek, kanceláří Výroba - kuchyně Výroba - vestavěné skříně - nábytek na míru Výroba - zahradní nábytek Návrhy a realizace - zařízení školek

Výroba - terasy - altány - stání na auta Výroba - kuchyňské sestavyvýroba a dodávka - kuchyňské linky Prodej - vestavěné skříně - ložnice - designový a sektorový nábytek Výroba - vestavěné skříně - ložnice - designový a sektorový nábytek Výroba - dřevěné ploty Pokládka a renovace - ...

Výroba: -transportbeton -hutný a lehký beton -prefabrikáty včetně montáže -řezivo -tesařské konstrukce -výstuže do monolitických betonů. Stavby: -stavby na klíč -hrubé stavby.

Zakázková výroba: -kuchyňské linky -vestavné skříně -pergoly -ploty -krovy a další.

Výroba: -klempířské prvky -okapové systémy -svody -sluneční kolektory. Velkoobchod: -tepelná čerpadla -ekoprogram. Klempířství, pokrývačství.

Tesařství, truhlářství: -výroba střešních konstrukcí -opravy starých konstrukcí -výroba a montáž vazníků -krovy -kuchyňské linky -nábytek z masivu -schodiště -dveře -okna -obklady -podlahy z masivu.

Výroba a montáž: - vázané krovy včetně vazníkových střech.

Tesařské práce Truhlářské prácezakázková výroba - nábytek Výroba - stínící technika Výroba - kuchyně Výroba - skříně Výroba - podlahy - obložkové zárubně Výroba - dveře Výroba - shodiště