Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Stavby, rekonstrukce, opravy, dodávka, montáž: - střechy - šikmé, ploché - krovy, dřevěné konstrukce - střešní okna. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské. Nabídka dřevostaveb. Sídlo firmy: - Tlapákova 1194/18, Ostrava - Hrabůvka.

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - hydroizolace střech.

Tesařství, výroba - terasy, pergoly, venkovní zastřešení - roubené chalupy, roubenky, sruby.

Ćinnost - klempířské, tesařské, pokrývačské práce - zámečnické práce.

Stavební činnost: - rodinné domy - bytové domy - nebytová výstavba - zednické a betonářské práce - tesařské a zámečnické práce Projekční činnost.

Práce: - klempířské, pokrývačské - tesařské - zednické - vodoinstalatérské

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské.

Práce: - tesařské - jeřábnické

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Činnost, práce: - realizace a rekonstrukce střech - klempířské, tesařské - zateplení střech

Dřevěné kvalitní bedny a obaly pro přepravu a export jedině od společnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly nejen na stroje a výrobky, ale také pro zámořskou a leteckou přepravu. Mezi přepravními obaly najdete také rámové bedny vyplněné vodě-odolnou překližkou nebo jiným materiálem. Naše firma dodává své ...

Stavební práce: - zednické - sádrokartonářské - zateplování fasád - tesařské.

Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - zednické práce - omítky, fasády - obkladačské práce - sádrokartony - tesařské, klempířské práce.

Práce, řemeslo: - tesař - tesařství Provozovna: Kosmova 1126/17

Montáž - vjezdové brány a sekční vrata Prodej - OSB - palubky - řezivo Tesařské práce - kompletní střešní systémy a přístavby - dřevostavbyvýroba - altány - přístřešky Izolační práce Prodej - stavební materiál Zděné stavby Klempířské prácevýroba - ploché ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské.

Garážová stání, altány, pergoly, zahradní nábytek, dřevěné obklady a podhledy, krovy to vše a ještě víc pro Vás vyrobí tesařství Miroslav Bár. Sídlo firmy naleznete v obci Hukovice, okres Nový Jičín. Práce, řemeslo: - tesař, tesařství - tesařské. Výroba, realizace: - konstrukce dřevostaveb - krovy - altány, pergoly - garážová stání - ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Tesařství, práce: - tesařské. Výroba, stavba: - dřevěné domky - altány - přístřešky.

Řemesla, služby, výroba - tesařské práce - altány - bednící práce