Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Práce: -tesařské. -výstavba dřevostaveb.

Provádíme veškeré klempířské, pokrývačské a izolatérské práce. Montáž veškerých střešních krytin například Bramac, Tondach, KB Blok a jiné. Montáž střešních oken Velux, Roto a další. Montujeme také klempířské prvky, okapy, svody, parapety.

Práce: -pokrývačské, klempířské. -tesařské. -výstavba pergol.

Pokrývačství, tesařství, klempířství,

Tesařské práce Truhlářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Klempířství-pokrývačství. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž střešních oken -zateplení půdních prostor -střechy na klíč -rekonstrukce střech.

Práce: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -nátěry a postřik proti dřevokazným houbám a hmyzu -truhlářské práce (nátěry plechových střech, hal).

Pokrývačské práce Pokládka a opravy střešních pláštů. Krytiny betonové, pálené, plechové, vláknocementové a další. Tesařské práce Krovy, pergoly, altány, přístřešky - dodávky, rekonstrukce, opravy. Klempířské práce Stavební klempířství, falcované krytiny, fasádní prvky.

Výroba - pergoly - altány - zahradní domky - stání pro auta Realizace a rekonstrukce - střechy

Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Kompletní servis - grafické návrhy, 3D návrhy, výroba: - zařízení interiéru bytových i nebytových prostor, kanceláře, restaurace: - kuchyňské linky - podlahy - interiérové dveře.

Stavební práce: -statické zajišťování staveb -odstraňování vlhkosti staveb -projektové a inženýrské práce -znalecká činnost -statika mostů -sanace památkových objektů -injektáže-trny, kotvy, táhla -tesařské práce -truhlářské a sklenářské práce -umělecko-řemeslné práce.

Tesařské a pokrývačské práce. Výroba: -pergoly -krovy -bednění -lešení -zahradní domky -výroba a montáž vazníkových krovů.

Činnost: -zhotovení a rekonstrukce všech druhů střech -komplexni stavební a údržbářské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -malířské práce -natěračské práce -sanační práce -tepelné izolace -opravy a revize hromosvodů.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce a přestavby -zednické práce -pokrývačské práce -izolační a zateplovací práce -pozemní a výkopové práce -elektrikářské práce.

Stavební činnost. Stavební firma: -občanská a bytová výstavba zaměřená na -zemní práce -betonáž -zdění -vodorovné konstrukce -tesařské práce -omítky -hydroizolace -obklady a dlažby -malby.

Kompletní střechy včetně krovů. Montáž střešních oken VELUX. Pokrývačské a klempířské práce.

Stavební práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zateplování budov. Půjčovna: - stavební stroje.

Stavební firma: -projektová dokumentace, spolupráce s architekty a statiky -rekonstrukce historických staveb -realizace staveb na klíč -rekonstrukce občanských, průmyslových staveb -výstavba bytových jader -půdní vestavby -tesařské a lešenářské práce -topenářské a instalatérské práce -obkladačské práce, ...

Stavební firma: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -krovy -dřevěné obklady -dřevostavby -půdní vestavby -sádrokartony -střechy na klíč -větrané fasády -zateplení fasád -sanace historických tesařských konstrukcí -rekonstrukce historických a památkových staveb.

Provádění vnějších i vnitřních zateplovacích systémů, úprava interiérů, sádrokartonové a protipožární konstrukce, suché podlahy, vodoinstalace, ÚT, solární systémy, výstavba a rekonstrukce, tesařské konstrukce.

Práce: -truhlářské -tesařské -výroba a montáž dveří -výroba zárubní.

Specializujeme se na klempířské, pokrývačské a (tesařské) práce.   Starosti s Vaší střechou nechte na nás. Přijedeme, zaměříme, poradíme, doporučíme materiály dle technických možností Vaší střechy a vyhotovíme rozpočet. Vše samozřejmě zdarma. Nabízíme kompletní servis prací. http://www.klempirstvi-pokryvacstvi-herman.cz

Tesařství: -krovy, pergoly, zahradní altánky, přístřešky -montáž roubených konstrukcí (srubů) na klíč -dodávky, montáž všech druhů střešních krytin -kompletní dodávky, montáž klempířských prvků -kompletní dodávky, montáž střešních oken VELUX.