Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Nabízím klempířské, pokrývačské a menší tesařské práce. Montáž - montáž a demontáž střešních krytin - střešních oken - zahradní altány a pergoly - garážových přístřešků.

Prodej, výroba, montáž: - střecha, střechy, krovy - sruby, roubenka, štípaná šindel - podkrovní vestavby - střešní krytina - střešní okna - podlahy - truhlářská výroba.

Tesařství : - pergoly, altány - kompletní střechy - klempířství, pokrývačství - krovy, haly, terasy, střešní okna - římsy, šindele a jiné

Služby. Instalace: -vodoinstalace -kanalizace -elektroinstalace -plynoinstalace -vodoinstalace -obkladačské práce. Stavby na klíč: -zemní práce, základová deska, izolace, hrubá stavba, krovy, střecha, vnitřní instalace, fasáda a terénní úpravy -odvoz sutě a odpadů. Půdní vestavby: -nové bytové prostory v původně nebytových ...

Dřevostavby Zděné domy - nízkoenergetické domy

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - opravy střech.

Tesařské prácevýroba - dřevostavby Stavební truhlářství Podlahářské práce Pokrývačské práce

Výroba, práce: -pokrývačské práce, pokrývač -klempířské práce, klempíř -tesařské práce, tesař -pokládka střešních krytin -servis, rekonstrukce střech -střechy na klíč -montáž střešních oken -ploché i šikmé střechy včetně zateplení -izolace střech - nadkrokevní izolace.

Práce: -tesařské -klempířské a pokrývačské práce -provádění montáží dřevěných domů i chat.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - opravy střech - kompletní střechy včetně krovů.

Tesařství. Pořez vlastní kulatiny na katru - dle přání zákazníka - Prodej tesařského stavebního materiálu - hranole, latě, prkna -různých velikostí - Zpracování cenové nabídky - Kompletní dodávka stavebního materiálu včetně montáže - Krovy RD, rekonstrukce, pergoly, kolny, altány atd. - po dohodě jsme schopni zajistit klempířské a ...

Řemesla, služby - jádrové vrtání betonu - svářečské práce

Tesařské práce Pokrývačské práce

Tesařské práce - pergoly - přístřešky pro auta Podlahy Pokrývačské práce

Služby-řemeslo: -novostavby na klíč -rekonstrukce -zateplování budov -tepelné izolace -dekorativní a strojní omítky -interiéry -tesařské práce. Obchod-materiály pro kutily a řemeslníky -spojovací materiál -kotevní technika -elektrické nářadí -stavební chemie, izolace -ochranné pracovní pomůcky -nátěrové hmoty ...

Práce: -tesařské Montáž: -krovy, pergoly.

Tesařské prácemontáž - zahradní domy - altányopravy - roubené chalupy Opravy - historické budovy Pokrývačské práce

Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská.

Výroba - tesařské konstrukce pergoly, zahradní domky Půjčovna - hliníkové lešení

Zdeněk Rafaj vám poskytuje kompletní střešní práce, od pokrývačství, tesařství, klempířství, rekonstrukci střech až po realizaci střech na klíč. Odborná konzultace s klientem je bezplatnou službou.

Firma nabízí tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Pokládka střešní krytiny, rekonstrukce střech.

- tesařské práce - montáž dřevěných konstrukcí a palubek

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.12.2014 do 31.12.2015 Tesař, pokrývač.

Tesařské práce Truhlářské práce