Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Pila. Práce: -pořez, zpracování dřeva, kulatiny -impregnace dřeva. Tesařská výroba, tesařství: -altány, pergoly, střešní konstrukce.

Tesařství. Výroba: - střešní konstrukce ze dřeva - altány - pergoly - dřevostavby.

Pila. Práce: -tesařské, truhlářské: -montáž krovů -bednění -lešení -obklady -pergoly, přístřešky -dřevěné ploty -zahradní chatky -lesní -kácení zahradních stromů.

Práce: -stavebně stolařské,stolařství -tesařské,tesařství.

Práce: - tesařské, tesařství - izolatérské, izolatérství, izolace - pokrývačské, pokrývačství.

Sádrokartonové systémy: -příčky -kompletní SDK systém Montáž: - plovoucí podlahy - obložkové dveře, pergoly, přístřešky. Práce: -malířské, tapetářské, pokrývačské, tesařské -podkroví -podhledy.

Práce, řemeslo, : - kompletní dodávka střech.

Práce: - klempířské - zámečnické - stavební - pokrývačské - tesařské.

Práce, řemeslo: - tesařské práce, montáž krovů - rekonstrukce střech - montáž zahradních chatek, pergol a altánu, impregnace dřeva - pokrývačské práce s dodávkou střešních krytin - montáž okapů včetně oplechování - klempířské práce - montáž střešních oken Velux.

Tesařské práce. Stavby střech, altánů. Pokládání lešení.

Práce: -pokrývačské -zámečnické. - tesařské

Tesařství. Výroba a montáž: -zahradních altánů a pergol -střešních konstrukcí -dřevěných schodišť.

Práce: -tesařské -truhlářstké.

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalatérské práce: -kanalizace, domácí vodárny, úpravny vody -topenářské práce -pokrývač, klempíř -tesař -obkladač -sádrokartonářství -stavební práce -rekonstrukce domů na klíč, bytových a panelových domů -úklidové práce -demolice -tepelná čerpadla -komplexní řešení staveb -svářečské ...

Práce: - pokrývačské - tesařské.

Pokrývačství. Tesařství. Práce: -pokrývačské -tesařské -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže, opravy: -střechy, střešní konstrukce. Výroba: -prvky pro montované stavby, dřevostavby.

Příprava a dodávka - řezivo Tesařské práce - doplňkové práce kalkulace, vypracování cenových nabídek dle dodaných projektů, konzultace stavba - dřevěnice - montované domy - doplňkové stavby jako pergoly a altánymontáž - krovy - dřevěné konstrukce - altány a pergoly - štíty a stropy

Stavební firma, projekty a realizace : - dřevostaveb, dřevostavby: - rodinné domy na bázi dřeva - nízkoenergetické - pasivní. Působnost celá ČR.

Tesařské práce - dřevostavbystavba a výroba - atlány - pergoly - dřevěné chaty a chalupy Montáž a demontáž - trubkové lešení Montáž - sádrokartony Montáž - obklady

Pila. Práce: -pilařské -tesařské. Služby: -pořez kulatiny -impregnace řeziva máčením. Výroba: -atypické řezivo délky do 12m -podlážky, -paletové přířezy, -vazbové řezivo (krovy). Dodávka, montáž: -střechy na klíč -krovy. Zpracování: -krovy v programu WOODSTAR.

Tesařské práce Lešenářské práce

Tesařské práce Pokrývačské práce