Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - kompletní realizace střech, zahradních altánu a pergol.

Česká společnost DVS line, a.s. se již od roku 1990 zabývá realizacemi střech. Klade důraz na teoretické znalosti o problematice střešních konstrukcí, střešních materiálů a krytin i tepelně-technických požadavků na střešní pláště. Bezplatné poradenství, nejideálnější řešení oprav s individuální kalkulací Vám poskytne tým vyškolených pracovníků z ...

Tesařské práce, stavební práce, rekonstrukce Rekonstrukce a oprava -střechy - všechny druhy. Zajištění: -klempířské a pokrývačské práce s dodávkou řeziva a krytiny.

Tesařství, pokrývačství, klempířství. Kompletní dodávka, opravy, oprava, stavby, stavba, rekonstrukce, přestavba: - střecha, střechy na klíč.

Střešní okna Velux Tesařství. Pokrývačství. Sádrokartony. Práce, montáž: - tesařské - pokývačské - střechy na klíč včetně dodání materiálu - sádrokartony - plovoucí podlahy

Stavební firma. Tesařské práce. Rekonstrukce střech. Dřevostavby. Výztuže do betonu. Lešení. Sádrokartony. Provozovna: - Mikoláše Alše, Valašské Meziříčí.

Klempířství a pokrývačství. Dodávka, montáže, výstavba: - nové střešní pláště - tesařské konstrukce. Oprava, opravy, rekonstrukce: - stávající střechy Práce: - klempířské a pokrývačské - tesařské. Dodávka a montáž bezenergetických turbín LOMANCO pro odvětrávání střešních plášťů a průmyslových budov. Izolace, izolování: - plochých ...

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Provádíme realizace nových střech, ale i kompletní rekonstrukce střechy, garáže, přístřešků či pergoly. Práce včetně dodávky materiálu.

Tesařství, pokrývačství - střechy na klíč - dřevostavby, zahradní domky, altány - tesařské práce - pokrývačské práce. Prodej - střešní krytina - okapové systémy - střešní folie - izolace.

Tesařské práce: - dřevostavby konstrukce na dětské hřiště - hrady na dětská hřiště - skluzavky - rozhledny - pískoviště. Internetový obchod: - houpačky - prolézačky - pískoviště - domečky. internetový obchod: korkové stavebnice a sety kinetický písek kouzelný písek bubber - pěna na modelování.

Práce, realizace, montáž: -montážní a demontážní práce -obkladačské, obklady, dlažba -rekonstrukce bytových jader -instalatérské, instalace -elektroinstalační, elektroinstalace -tesařské, tesařství -provedení sádrokartonových příček a podhledů, sádrokartony -malířské, malířství, malby, malování -natěračské, natěračství, ...

Kompletní stavební činnost: -izolační práce: -tepelné -proti vodě - hydroizolační -tlakové -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce, tesařství -práce ve výškách, výškové práce -kompletní rekonstrukce střech a střešní systémy -opravy a nátěry fasád horolezeckou technikou. Sídlo: - Smetanova 1490, 763 61, ...

Realizace střech. Řemeslo: -klempíř -pokrývač -tesař -střechy na klíč -ohýbané prvky z plechu (parapety) -fasádní systémy Cembonit, Cembrit (cementovo-vláknité desky)

Pokrývačství, tesařství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Dřevovýroba: - altány - pergoly - přístřešky, terasy - dřevostavby - střechy - zahradní nábytek - nábytek z masivu. Obrábění masivního materiálu.

Realizace nových střech a rekonstrukcí. Střešní vazby, pergoly, altány. Klempířské práce.

Stavební činnost - dřevostavby - sádrokartonářské práce - tesařské práce - pokrývačské práce - hydroizolace střech.

Klempířství, pokrývačství. Komplexní dodávka a realizace: -střechy -půdní vestavby. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské: -krytiny pálené, betonové, hliníkové, pozinkované, povlakové -obkladačské a stavební v oblasti stavebních služeb. Rekonstrukce, opravy: -střechy -půdní vestavby -bytová jádra, ...

Realizace, opravy - střechy. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Realizace, opravy - střechy. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Pokrývačství, tesařství Tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Výroba: - pergoly, altány a dřevěné ploty.

Pokrývačství, tesařství - pokrývačské a tesařské práce - konstrukce střech a přístřešků, zahradních altánů, pergol.

Tesařství: - konzultace, - návrhy, - konstrukce, - projekty, - realizace. Pokrývačství.