Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Dřevo, Dřevovýroba, Truhlářství, Stavebnictví, Nábytek, Pergoly, Altány, Ploty, restaurování, řezba, soustružení, dřevostavby

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - čalouněný nábytek - čalouněné sedací soupravy (klasické, moderní, kožené). Realizace interiérů: - sedací nábytek (čalouněné lavice, polokřesílka, sedací boxy, barové židle). Stolařské, truhlářské práce. Čalounické práce.

Práce: -truhlářské, truhlářství. ZDRAVÉ SPANÍ. Výroba, prodej, montáž: -ložnice z lamina i masivu, i atypické rozměry -nábytek interiérový: -bytový, kancelářský, kuchyňský. Maloobchodní prodejna - nábytek: -Luhačovice, Uherskobrodská 982 tel.: 605791019.

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -ložnice z lamina i masivu, i atypické rozměry -nábytek interiérový: -bytový, kancelářský, kuchyňský.

Stolařství, výroba: - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně

Zakázkové truhlářství a realizace dřevostaveb zajistí Jiří Hroch. Vyrábíme dřevěná okna, dveře, ale také samostatná schodiště a různé bytové doplňky od stolů až po parapety. Provádíme i větší zakázky nábytku z masivu, dětských pokojů, ložnic a ostatních pokojů. Také vám postavíme kompletní dřevěný dům na klíč.

Pokud hledáte kvalitní, spolehlivé a cenově dostupné truhlářské služby, pak je Truhlářství BJB, s.r.o. tou pravou volbou pro vás. Truhlářství BJB je firma s dlouholetou tradicí se sídlem ve městě Hořovice. Svým zákazníkům nabízí výrobu nábytku na míru včetně zaměření i zabudování spotřebičů. Truhlářství BJB má dlouholeté zkušenosti a odborné ...

Stolařství, výroba: - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dveře - ploty - pergoly Pokládka podlah.

Výroba: -zakázková -nábytek -kuchyňská linka -bytový nábytek -kancelářský nábytek -restaurace, kavárna -škola, školka.

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková kuchyň, kuchyně -nábytek -schodiště -dveře, přístřešek.

Výroba. Sklenářství, zasklívací práce: - výroba nábytkového skla - kompletní opracování materiálů - zhotovování dithermových skel - lepení skleněných ploch UV lampou - rámování zrcadel a obrazů. Truhlářství - malosériová výroba sedacího nábytku z masívního dřeva - lehká křesla, polokřesla, sedací soupravy a židle z BK ...

Truhlářství. Výroba: -okna -dveře -obklady -nábytek -interiéry. Pokládání: -plovoucí podlahy. Zajištění materiálu.

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Dřevostavby - výstavba dřevostaveb - suchá výstavba domů. Zakázkové truhlářství a stolařství, výroba - zahradní nábytek a pergoly - dětská hřiště a další stavby - okna, dveře. Prodej - štípané palivové dřevo - stavební řezivo.

Tesařství, tesařské práce. Výstavba a rekonstrukce krovů. Dřevostavby. Půdní vestavby. Dřevěné mosty a lávky. Bednění schodišť. Dřevěné schodiště. Palubkové obložení. Dřevěné podlahy. Dřevěné fasády. Překládané stropy. Altány a pergoly. Přístřešky pro auta. Zahradní domky. Sádrokarton.

Firma Jiří Heřmanský se zabývá truhlářskou výrobou atypického nábytku na zakázku. V rámci naší činnosti vyrábíme interiérový i zahradní nábytek dle požadavků našich zákazníků. Současně také realizujeme montáž zárubní, dveří a doplňků značky Vltavín.  Vyrábíme např. vestavěné skříně, stoly, schodiště, kuchyňské linky, pergoly, ploty a zahradní ...

Truhlářství, výroba: - špaletová eurookna

Veškeré truhlářské práce. Výroba: - okna, dveře - nábytek - schodiště

Truhlářství. Práce: -truhlářské.

Truhlářství. Výroba: -stavební truhlářství -čalouněný nábytek na zakázku -nábytek, dveře, interiéry.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba, prodej nábytek z masivu, nábytku. Výroba kuchyní, kuchyně. Skříně, skříní. Stavební truhlářství. Stolařské práce, stolař.