Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku, kuchyňských linek.

Firma Ladislav Štván provádí kompletní práce v oboru truhlářství. Vyrábíme nábytek na zakázku z masivu i lamina, dřevěná schodiště, dřevěná okna i repliky historických oken. Zajímavé zakázky realizujeme v rámci celé České republiky, ponejvíce v Praze. Truhlářské práce, výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - ...

Truhlářství. Výroba - kuchyně - postele, ložnice - bytové doplňky.

Truhlářství. Výroba - nábytek z masivu - postele, ložnice - kuchyně - skříně - dveře, okna, schody.

Truhlářství, výroba: - nábytek na zakázku

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Truhlářství, výroba: - přebalovací pulty.

Práce, řemeslo: - truhlář

Zakázkové truhlářství, výroba: - nábytek

Práce: - truhlářské - tesařské - pořez kulatiny

Truhlářství, výroba: - masivní dubový nábytek - dubové stoly, postele.

Truhlářství, výroba: - kancelářský nábytek - kuchyně - bytový nábytek

Truhlářství, výroba: - dveře, vrata - nábytek - kuchyně - schody

Truhlářství, výroba: - schody - dveře - kuchyně - skříně

Zakázkové truhlářství: -výroba nábytku -schody -pergoly a přístřešky -ploty -dřevěné podlahy -zahradní domky -kotce pro psy -dřevěné WC.

Truhlářství Josef Vondruška realizuje veškeré truhlářské práce ze všech materiálů v rámci celé České republiky i zahraničí. Naše firma má řadu významných referencí, mimo jiné i z Pražského hradu. Truhlářství, návrh, výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyně - sedací nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - postele - ...

Zakázková výroba: -altány -zahradní domky včetně montáže -pergoly -rumpály -krovy -můstky -šindele štípané včetně pokrytí -bednářské práce -dveře na míru, okna -schodiště -nábytek -masiv, smrk, dub -lamino -návrh -tesařské práce.

Truhlářství, zakázková výroba: - kuchyně - skříně - dětské pokoje - stoly, lavice.