Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

HECL RADEK s.r.o. - nábytek na míru
Kvalitní a hlavně originální nábytek na míru vám dodá firma HECL RADEK s.r.o. Již 25 let se zabýváme výrobou kuchyní a nábytku na míru té nejvyšší kvality za výborné ceny. Plánujete si pořídit novou kuchyň a nevíte na koho se obrátit. Potom je pro vás tou pravou volbou naše společnost. Naše služby jsou kvalitní a cenově dostupné.
HECL RADEK s.r.o. - nábytek na míru
Truhlářství: - zakázková výroba nábytku

Výroba a repase památkově chráněných a historických výrobků - špaletová okna, repliky dveří, stropů - stavební truhlářství - nábytková výroba, zpracování návrhů - zakázková výroba, truhlářství.

Tesařství a truhlářství. Výroba a montáž - schodiště, zábradlí - vestavné skříně a nábytek - selský nábytek - zahradní nábytek - dřevěné podlahy. Drobné zemní a výkopové práce. Půjčovna rámového lešení.

Pilařská výroba. Výroba: -stavební řezivo, hranoly, prkna, palubky, latě, fošny, hranoly -paletové přířezy - palivové dříví - piliny, odřezky a mulčovací kůra. Truhlářské výrobky: - dětské houpačky - dřevěná okna a dveře na míru, špaletová okna - dubové schody, dřevěné zábradlí. Rychlé a kvalitní zpracování dřeva.

Výroba, prodej: -celodřevěné transportní bedny a latění včetně obalů pro zámořskou dopravu -bedny z velkoplošných materiálů -překližka, dřevoštěpková deska OSB, dřevovláknitá deska -atypické palety -venkovní terasy a obklady z exotických dřevin -zakázková truhlářská výroba. Provozovna Vráž: Výroba, prodej: ...

Firma Pavel Surmin se zaměřuje na truhlářské, tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Provádíme montáž střešní krytiny, opravy i celkové rekonstrukce střech. Realizujeme střechy na klíč všech druhů, poradíme Vám s výběrem vhodné střešní krytiny a zajistíme také prodej veškerého stavebního materiálu na Vaši střechu. Činnost: - truhlářské ...

Práce, řemeslo: - tesařství, pokrývačství - stavební truhlářství

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - postele

Truhlářství: - zakázková výroba - kuchyně - obývací stěny - skříně - postele

Zakázkové truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - postele - schody

Truhlářství, výroba: - nábytek na zakázku - kuchyně - ložnice - skříně - dveře

Výroba - dětský nábytek - dětská hřiště, herní prvky - houpačky, kolotoče, pískoviště, domky - truhlářské práce

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - špaletová okna.

Truhlářství. Výroba, montáž a návrhy nábytku - kuchyně - ložnice - vestavné skříně - dětské pokoje.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba - dveře, okna, zárubně - postele - vestavné skříně. Pokládka a renovace dřevěných podlah - podlahářské práce.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně.

VMK Truhlářství a interiéry Michal Vondra Truhlářství: - kuchyně - obývací pokoje - koupelny - ložnice - dětské pokoje - nábytek na míru - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - zahradní nábytek. Provozovna: Hluboká u Borovan 158 37312 Borovany

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - schodiště - postele - zahradní nábytek.

Podnikáme v oblastech truhlářství, pozemní stavby, zámečnictví, autodoprava a zemní práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dveře interiérové, exteriérové - vrata - vjezdové brány - schodiště - plovoucí / masivní podlahy - kuchyňské linky - vestavěné skříně - pergoly, altány - nábytek. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce ...

Firma Jaroslav Vácha působí v oblasti truhlářství, tesařství, pokrývačství. Truhlářské práce: - prodej a montáž dveří a zárubní CAG. Tesařské práce: - krovy - pergoly - altány - vikýře - šalování schodišť. Pokrývačské práce: - pokládka krytin všech druhů - montáž střešních oken - realizace střech.

Řezbářství, výroba: - podložky a štítky pod lovecké trofeje

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - ložnice - schody - dětské pokoje - dveře