Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - skříně - dveře, vrata - pergoly, altány

Realizujeme výkopové, zemní, zednické, truhlářské, zámečnické, malířské, instalatérské a elektrikářské práce či stěhování. Provádíme údržbu a opravy nemovitostí, péči o zahrady. Nabízíme přistavení kontejnerů, odvoz sutí a odpadů, autoplošinu, odtahovou službu, to vše České Budějovice a okolí. Další služby: Nonstop pohotovost

Truhlářství, podlahářství

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Truhlářství, podlahářství - výroba bytových doplňků.

Truhlářství. Práce: -truhlářské Výroba: -dřevěná schodiště včetně zábradlí -obkládání betonových a kovových schodišť -kuchyně -vchodové a vnitře dveře včetně posuvných, posuvné stěny -nábytekz lamina, z dýhované dřevotřísky, z masivu (kancelářské, dětské pokoje, ložnice, předsíně) -okna špaletová, jednoduchá, eurookna.

Zastoupení pro Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Dřevointerier - výroba, prodej, truhlářství: -kuchyňské linky -komody, skleníky -příborníky, knihovny.

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba nábytku - pergoly - zahradní domky

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - nábytek - okna - dveře

Truhlářské práce. Zakázková výroba, opravy: -dveře -vchodové a vnitřní -masiv -schodiště -kuchyňské linky -interiéry -postele, palandy, skříně -rustikální nábytek na zakázku.

Služby - správa lesů: težební činnost, prodej dřeva - technické služby: ošetřování a údržba veřejné zeleně, údržba komunikací, provoz sběrného dvora - přidružená výroba: truhlářské, tesařské, klempířské a pokrývačské práce

Truhlářství a výroba nábytku. Výroba nábytku z laminovaných dřevotřískových desek a dalších moderních materiálů: -specializace na kuchyňské linky a vestavěné skříně -vybavení místností - dětských a obývacích pokojů, ložnic, pracoven, knihoven, obchodních a kancelářských prostor apod.

Činnost: -truhlářské práce -zakázková výroba -výroba nábytku a interiérů -stavebně truhlářská výroba. -terasy z exotů, Thermodřev a WPC.

Truhlářství, výroba samonosných dřevěných schodišť.

Zakázková výroba interiérového nábytku, dětských houpaček a pergol. Výroba a montáž plotů. Nabídka služeb hodinového manžela, zajištění elektrikářských prací, montáže a demontáže nábytku, lustrů, svítidel a doplňků do kuchyně. Dále výroba psích boud a pelíšků.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - kuchyně - nábytek na míru. Rekonstrukce podkroví, interiérů a koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -zakázkové truhlářství -stavební i bytové truhlářství -kuchyně, vestavěné skříně, ložnice -dětské pokoje, bytové doplňky -špaletová okna -dveře vchodové, interiérové.