Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Výroba - kancelářský nábytek pracovní stůl - skříně šatní, vestavěné - obytné stěny

Zakázková výroba interiérů. Nabídka vchodových a interiérových dveří atypických rozměrů, kuchyňských linek a dětských pokojů.

Realizace projektů: - zahradní dřevostaveb, - pergoly na klíč, - dětská hřiště, - altány, - zimní zahrady, - terasy, - ploty, - domky a chatky, - dřevěný nábytek, - houpačky a prolézačky pro dětská hřiště, - ploty, - brány, - zátiší zahrad.

Veškeré truhlářské práce na zakázku - z lamina, z masivu a dýhované dřevotřísky Výroba - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - stoly na míru - dětské pokoje - obývací stěny - konferenční stolky - předsíňové stěny - atypické doplňky - zařízení hotelů - plovoucí podlahy (umělé i dřevěné).

Zakázkové truhlářství. Vyrobíme kuchyňské linky, schody, vestavěné skříně, postele, patra na spaní, ložnice, obývací pokoje, stoly a jídelní sestavy. Provádíme také renovaci nábytku. Kompletní služba od zaměření po výrobu a montáž.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně Pokládka - plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné vrstvené, celodřevěné)

Práce: -umělecké truhlářství. -zakázkové truhlářství. -řezbářství. -restaurování nábytku.

Truhlářství a podlahářství Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Velkoobchod a maloobchod

Truhlářství, výroba a prodej kování, zárubní a dveří shrnovacích, posuvných, interiérových, bezpečnostních a vchodových.

Truhlářská výroba na přání zákazníka. Kuchyňské linky včetně spotřebičů Vestavěné skříně Drátěný program Dekorativní osvětlení Dětské pokoje Ložnice Předsíňové stěny Koupelnový nábytek Kancelářský nábytek Úložná patra a patra na spaní Plovoucí podlahy Drobnější tesařské práce Práce se sádrokartonem Montáž těsnění do oken a ...

Návrhy a realizace dřevěného nábytku. Výroba i zakázková výroba - kuchyňské linky na míru - nábytek i z masivu - vybavení restaurací - skříně - komody - truhly - ložnice - ručně malovaný nábytek - nábytek z masivu - stylový dřevěný nábytek - stoly - židle - postele Výroba - ...

Truhlářské práce -topenářské -klempířské -pokrývačské -zámečnické -vodoinstalatérské

zajištění instalatérských, topenářských, sklenářských, elektrikářských, truhlářských, zahradnických prací.

Jsme zakázkové truhlářství, vyrobíme moderní i stylový, atypický a ohýbaný nábytek z lamina i masivu. Vestavěné skříně, kuchyně.

Práce: Lakýrnické Malířské Tesařské Truhlářské Elektroinstalační Topenářské Izolační.

Truhlářské práce Renovace a výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek - plovoucí podlahy - okna.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Truhlářství a podlahářství do kanceláří a restaurací.

Výroba, prodej, e-shop - postele z masivu - ložnice - šatní skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek. Truhlářská výroba.

Truhlářství a podlahářství.

Zámečnictví, nástrojářství

Nabízíme práce: - zednické, dlaždičské - výkopové - malířské - vodoinstalatérské - truhlářské.

Výroba stylového exkluzivního nábytku, bytových doplňků a dodávky zakázkových interiérů. Privátní zakázky: - bytové interiéry a zakázkový nábytek - nábytek moderní - nábytek vyřezávaný, vykládaný a inkrustovaný - nábytek předlohový. Komerční interiéry: - kompletní interiéry restaurací, hotelů, obchodů apod. - kanceláře a ...

Truhlářství, podlahářství. Výroba, prodej - dřevěné schody a zábradlí - dveře - laminátové podlahy - dřevěné podlahy - parkety