Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Práce: -truhlářské -tesařské -výstavba dřevostaveb

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně -stoly -židle -zahradní nábytek -okna -dveře -schody

Stavby, komplexní práce: -stavby na klíč občanské, bytové, průmyslové, inženýrské Stavební truhlářství: -dřevostavby. Truhlářské práce. Výroba: -interiéry -nábytek na zakázku -zahradní domky dřevěné -prodejní stánky dřevěné -čekárny -sauny kompletní.

Výroba: -kompletní interierový nábytek -okna, okno, dveře Vybavení banky, hotelů, restaurací. Administrativní projekty.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně - postele.

Truhlářské práce: -stavební nábytkové výrobky -interiéry. Oprava, renovace: -truhlářských výrobků -starožitnosti. Montáž. Doprava. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Výroba: -dřevěné okna, eurookna, okna jsou prověřena státní zkušebnou -dveře včetně montáže a zapravení -kuchyně, instalace včetně spotřebičů -zakázkové truhlářství.

Výroba, prodej: - dveře masiv vnitřní, venkovní - dveře a zárubně SAPELI - vestavné skříně - okna EURO od firmy TTK - schody a zábradlí /dřevěné, nerez/ - kuchyňské linky včetně 3D návrhu - plovoucí podlahy Egger, Magnum - nábytek na míru - podbití domů, dřevěné ploty - veškeré truhlářské práce Možnost splátkového ...

Výroba: -interiérů, exteriérů na zakázku. Frézování: -okenní a dveřní silikonové těsnění. Nábytkářská výroba: -obývací pokoje -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -studentské a dětské pokoje -dřevěné okna -zárubně -dveře -dveře vchodové i interiérové -na zahradu lavice, altány, pergoly.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. - kuchyně - obývací pokoje - postele - rustikální nábytek - kancelářský nábytek - zdravotnická zařízení - dveře - výstavní stánky - dýhovaný nábytek.

Výroba, práce: -truhlářské -kuchyně -zahradní nábytek -skříně -postele.

Truhlářství, podlahářství

František Chytka provozuje truhlářství, kvalitní nábytek do všech interiérů

Jiří Jaroš se zaměřuje na podlahářství, truhlářství, výrobu kuchyní a různého nábytku.

Michal Řehoř se primárně zaměřuje na truhlářství, výrobu nábytku a podlahářství.

D3F Interiér s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní, schodišť a dalšího interiérového nábytku.

TRUHLMARK s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní a dalšího nábytku.

Truhlářství Zajíček s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu a montáž kuchyní a vestavěných skříní.

Prodej, e-shop elektrospotřebičů. Truhlářství - výroba kuchyňských linek, nábytku, realizace zimních zahrad, prodej originálních dřevosochařských výrobků.

Pavel Suchý se zaměřuje na truhlářskou výrobu, , výstavbu, opravy a renovace pergol, teras, podlah, schodišť, altánů, plotů a mnoho dalšího.

Zdeněk Daněk se zaměřuje na chladící a mrazící zařízení pro mrazírny, obchody a to jak v České republice, tak i pro Slovensko. Další činností je výroba nábytku pro prodejny.

Práce: -truhlářství -restaurování starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -restaurování uměleckých děl Výroba: -dveře interiérové, exteriérové -kuchyňská linka, -stoly, stůl, -vestavěný nábytek, ložnice -koupelnový nábytek, dětský pokoj, schody, zábradlí -masivní nábytek a vybavujeme kanceláře -kopie ...

Petr Musil se zaměřuje na truhlářství, výrobu kuchyní, nábytku a broušení a renovace parket.