Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Práce: -zakázková výroba truhlářská -kuchyňské linky.

Truhlářství, stolařství: - kuchyňsé linky - postele - vestavěné skříně - kancelářský, kouplenový nábytek - vybavení prodejen.

Truhlářství Jaroslav Očadlík je firma, která se zabývá zakázkovou výrobou nábytku a stavebně truhlářských výrobků. Firma funguje více než 15 let. Provozovna se nachází v Rymicích u Holešova. Vyrábíme veškeré dřevěné příslušenství. Máme bohatou zkušenost s výrobky a rádi vám poradíme Vaše dotazy či zrealizujeme Vaše přání.

Truhlář, stolař, nábytkář nabízí výrobu nábytku na zakázku. Kompletně vybavíme Váš interiér kouplen, kuchyně, ložnice, dětské či obývací pokoje. Nábytek vyrábíme z masivu, dýhy a lamina například schody, dveře, vrata, vestavěná patra. Postavíme pergolu, zábradlí nebo plot. Truhlářství, stolařství: - výroba nábytku na zakázku - kompletní ...

Truhlářství Trtek z obce Suchá Loz se zabývá především návrhy nábytku v 3D a následná výroba nábytku je nejčastěji na míru, dodáváme i atypický nábytek. Jedná se o nábytek z lamina - především kuchyňské linky, dětské pokoje, obývací stěny a ložnice. Naše truhlářská firma zajistí zaměření, realizaci, dodávky včetně montáže - zakázky přijímáme ...

Truhlářství. Zakázková výroba, maloobchod, prodej: -stolařská -sedací nábytek: -sedadla do kina, divadla -ohýbaný nábytek. Práce: -ohýbání a lisování překližky -tvarové frézování dřeva -povrchové úpravy dřeva.

Stolařství, truhlářství, zámečnictví, kovářství, stavební činnost. Výroba: - nábytek - okna - ploty - dřevostavby - vrata - interiéry z masivu, corianu a HPL. Obchodní činnost: - dřevozpracující průmysl. Návrh, realizace: - interiéry.

Hlavní činností společnosti D&M Designe je zakázková výroba a montáže bytového nábytku z dýhy a z lamina. Vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, obývací pokoje, vybavení dětského pokoje, pracovny či koupelny. Vyrobíme i schody, zábradlí, dveře, knihovny, kancelářský nábytek nebo vybavení obchodu či restaurace. Máme zkušenosti i s ...

Stolařství, výroba: - nábytek na míru - stoly - kuchyňské linky - ložnice - kancelářský nábytek

Stolařství, truhlářství. Výroba: -stolařské výrobky: -nábytek všeho druhu -okna -dveře -dřevěné schody -obaly všech velikostí: -dřevěné -sololitové.

Truhlářství, podlahářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Truhlářství, podlahářství Kompletní dodávka interiérů: - podlahy, dveře a nábytek na míru.

Truhlářství, podlahářství Výroba nábytku na míru z masivu i lamina, pergoly i jiný zahradní nábytek. Návrhy interiérů.

Práce: -truhlářské, stavební truhlářství - výroba nábytku z lamina i ze dřeva.

Truhlářství. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek. -postele vč.matrací Materiály - lamino, masiv, dýha.

Truhlářství Zakázková výroba nábytku a dveří Zaměření, návrh, výroba a montáž Precizní zpracování lamina, dýhy, masivu ale také materiálů s vysokým leskem Veškerý nábytek do domácností, ale i prodejny, restaurce a kanceláře Nábytek vysoké kvality s použitím kování Blum a Hettich

Práce: - truhlářské-podlahářské. Výroba, montáže: - podlahy - schodiště - interiérové dveře - renovace dřevěných historických podlah - venkovní terasy - sportovní podlahy - nábytek na míru.

Výroba a montáž kuchyňských linek, vestavěných skříní. Nabídka grafických a cenových návrhů. Dále zajišťuji elektrospotřebiče, sedací soupravy, matrace, rošty, interierové a protipožární dveře.

Provádíme: -realizace certifikovaných dětských hřišt´z akátové kulatiny - truhlářské práce, - zakázkovou výrobu nábytku z masivu i lamina - výrobu celomasivních postelí - řezbářské práce - výroba kuchyňských linek, dětských pokojů, kanceláří, aj. - výrobu a prodej ručně vyřezávaných stojanů na víno

Truhlářství, podlahářství, tesařství. Realizace stavby a interiérů: - kuchyní - obývacích pokojů - ložnic - dětských pokojů -koupelen Přestavba bytových jader vč. vybavení. Realizace a návrh kuchyňských linek.

Zakázková výroba a montáže nábytku - kuchyně, vestavěné skříně, pracovny, kanceláře, dětské a obývací pokoje, šatny a předsíně z laminovaných a fóliovaných materiálů.

Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Truhlářské práce, výroba - dřevěné schody - schodiště.