Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Ing. Oldřich Kozáček se zaměřuje na montáže tepelných čerpadel a klimatizací a na topenářské, plynařské a instalatérské práce.

Na trhu působíme od roku 1997. Zabýváme se montáženi rozvodů topení, otopných těles, kotlů, kotelen, plynovodů, rekonstrukcemi koupelen, bytových jader, instalací solárních systémů. Nabízíme kvalitní služby, dodáváme kvalitní materiály s vysokými zárukami. Poradenství a zpracování cenových nabídek zdarma.

Bc. Pavlína Chemijová poskytuje instalatérské a topenářské práce.

Jama Stavby zajišťuje výstavbu rodinných domů, sociálních i komerčních objektů, rekonstrukce bytů a domů dle vašich představ, zateplení fasád, hydroizolace střech včetně projektové dokumentace. Provádíme i zámečnické, topenářské, instalatérské a tesařské práce.

Pavel Hospůdka se zaměřuje na montáž plynových a kondenzačních kotlů a na další vodoinstalatérské a topenářské práce.

Společnost RanTech Zlín působí na trhu tepelných technologií a specializuje se na dodávky, kontroly, montáž i servis plynových zařízení, kotlů na tuhá paliva a kotelen. Provádíme montáž s servis měření, regulace a inteligentních aplikací. Naši práci se snažíme odvádět vždy kvalitně, také pomocí použitých kvalitních materiálů a moderních ...

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství

Realizace vodoinstalatérských a topenářských instalací a tepelných čerpadel. Dodávka tepelných čerpadel.

Firma Luboš Dočekal se zabývá autodopravou, stavebním zámečnictvím, výrobou ocelových konstrukcí, zakázkovou kovovýrobou i službami v oboru vodo, topo, plyn. Sídlíme v Kralupech nad Vltavou.

Vodoinstalatérství, topenářství

Jiří Dolák se zaměřuje na zámečnické, klempířské, výškové práce, elektromontáže, vodoinstalace a topenářství.

Jiří Hotový se zaměřuje na vodoinstalatérské, zednické a topenářské práce.

Karel Malý se zaměřuje na zednictví, vodoinstalatérství, topenářství a na solární a tepelná čerpadla.

Martin Pavlíček se zaměřuje na instalatérské práce, montáže vody, topení, plynu a odpadů.

Michal Gross se zaměřuje na montáže centrálních vysavačů, topení, vody, plynu a na realizaci automatických závlah. .

Práce: -zednické -tesařské -zemní-výkopové -instalatérské. Výstavba: -pozemní a inženýrské stavby.

se zaměřuje na vodoinstalatérské a topenářské práce, rekonstrukci odpadů, výměnu kamen, radiátorů a mnoho dalšího.

Partner SIKO koupelny - obklady - dlažby - vany, sprchové kouty, vodovodní baterie - sanitární keramika - potřeby pro topenáře a instalatéry - provádíme montáže vody a topení - rekonstrukce koupelen na klíč

Práce: -instalatérské -obklady -dlažba -zednické. Montáž: -plastové potrubí pro rodinné domky panelové domy firmy -odpadní potrubí z (PVC*) kamenina -ústřední topení -podlahové vytápění -sádrokartonové konstrukce -vodoměry -rozvody z mědi. Výměna: -plastové potrubí za pozinkované -baterie -vany ...

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plynoinstalatérské -elektroinstalatérské. Projekty (projekce), prodej, montáž, revize, záruční a pozáruční servis, opravy: -plynové spotřebiče.

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství

Společnost Miroslav Škulina se specializuje na instalace rozvodů topení (etážové, podlahové), chlazení (stropní), vody a kanalizace i jejich opravy v rozsahu dílčích či celkových prací s demontáží stávajících rozvodů i s přípravnými pracemi a to ve stávajících objektech i novostavbách i s jejich zakládáním.

Stavba, výstavba: -bytové domy -rekonstrukce Práce: -zateplení fasád -vodo-topo-plyn -sádrokartonářské

Naše firma, sídlící v Ostravě, vám nabízí: vodoinstalace, kompletace zařizovacích předmětů, kanalizační a odpadní rozvody, topení, ústřední vytápění, solární zařízení, tepelná čerpadla, instalatérské práce, tlakové rozvody vzduchu, dodávky ohřívačů-ocel, plast, nerez, montáž a výměnu vodoměrů, montáž a výměny kotlů - kompletní ...

Služby všeho druhu: - stěhování, vyklízení - bourání - malování - výkopové práce - instalatérské práce - úprava, údržba zahrady.