ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
ZAKR STAV se zabývá tesařskými a krovovými konstrukcemi dřevostaveb, rekonstrukce bytů a domů, instalatérské práce.

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Velkoobchod, maloobchod, montáže: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Stavební firma: -kompletní dodávky stavebních a interiérových prací na klíč -rekonstrukce -lité samonivelační potěry. Řemeslo: -zedník, obkladač, tesař, instalatér -malíř, natěrač, izolatér, montáž sádrokartonu, podlahář, stolař, zámečník.

Zednické práce, rekonstrukce, sádrokartonářské práce, zateplování fasád, ploty, instalatérské práce, výkopové práce, malířské práce.

Instalatérství Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař.

Vodoinstalatérství, topenářství -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel

Distribuce, montáže a komplexní služby: - solární systémy - podlahové vytápění - tepelná čerpadla - instalatérské práce - topenářské práce - zednické práce.

Michal Šišma se zaměřuje na vodoinstalace, solární systémy, tepelná čerpadla, topení, rekuperace a centrální vysavače.

Služby vodo, topo, plyn: - instalatérské a topenářské práce, rozvody vody, ústřední a podlahové vytápění.

Ondřej Meixner se zaměřuje na rozvody topení, vody, plynu, solární systémy a provádí montáž kotlů a topení.

Jiří Horák se zaměřuje na plynařské, topenářské a vodoinstalační práce, výměnu a montáže kotlů, tepelných čerpadel.

Služby: - montáže energorozvodů a technologií v průmyslu - montáže systémů chlazení - potrubní rozvody a svařování potrubí z nerezu, PE a PP - montáže rozvodů a technologií pro rozvod tlakového vzduchu - montáže technologií a rozvodů vakuových systémů - vodo, topo, plyn - montáže plynoinstalací a plynových spotřebičů - vložkování ...

Velkoobchod, maloobchod - vodoinstalační nářadí Velkoobchod, maloobchod - vodoinstalační materiál Vodoinstalatérské práce

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - Vodo, Topo, Plyn

Montáže: - voda, topení, plyn. Solární panely. Kotle na peletky a biopaliva.

Montáž, revize, instalace: - voda, topení, plyn - podlahové topení. Ústřední vytápění. Solární kolektory. Tepelná čerpadla. Kotle. Revize: - tlakové nádoby.

Práce: -instalatérské -topenářské -solární systémy -tepelná čerpadla -plynoinstalace -vodovody a kanalizace -centrální vysavače -malířské, natěračské.

Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce. Plynařské práce. Kanalizace. Podlahové vytápění- montáž.

Služby, montáž, práce: - solární systémy pro ohřev vody - solární kolektory Thermosolar, CosmoSol, SUNTIME, trubicové Westech - sestavy na klíč - solární systémy pro ohřev 200 l TV, solární systémy pro ohřev 300 l TV, solární systémy pro ohřev TV s přitápěním - akumulační nádrže - úprava vody - úprava pitné vody pomocí mechanických a ...

Vodo-topo-plyn. Instalatérství a topenářství. Dodávka a montáž topení, plynu, vody, kanalizace.

Opravy a výstavba - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - opravy a výstavby kanalizace

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.