ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Práce: - topenářské - instalatérské - rekonstrukce bytových jader.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Instalatérské a topenářské práce.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.

Projektování a provádění prací v oblasti: - voda a kanalizace - topení. Montáž: - plynové kotle - kogenerační jednotky - tepelná čerpadla - elektrokotle.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Nástrojářství. Nástrojářské práce. Instalatérské práce. - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení.

Zámečnictví - nástrojářství. Hodinový manžel - veškeré opravy, údržba, montáže.

Instalatér - instalatérské, topenářské a plynařské práce: - montáže topení, vody a plynu v Rapotíně, tepelná čerpadla.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - solární ohřev vody.

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci se zaměřuje na rekonstrukci a realizaci bytového jádra, bytů a koupelny. Provozujeme také specializovanou prodejnu s vodoinstalatérským materiálem, kde si vyberete veškerou stavební chemii, koupelnový nábytek nebo kompletní systém plastových rozvodů vody. Provádíme také dodávku venkovních a vnitřních ...

Návrh, realizace, opravy, renovace: - moderní krby - kachlová kamna - kuchyňské kachlové sporáky. Vodo-topo-plyn.

Stavební bytové družstvo Přerov vám zajistí pronájem nebytových prostor a kanceláří v centru Přerova a na Předmostí. Díky silné tradici a pevného postavení se naše družstvo také zaměřuje na správu a údržbu nemovitostí včetně výstavby bytových objektů a garáží. Jsme spolehlivým partnerem pro vaše bydlení! Pronájem v centru Přerova a na ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Vodo-topo-plyn: - domovní rozvody z plastu, mědi, kovu, výměny umyvadel - výstavba plynárenských zařízení - montáže topných systémů z materiálů - klempířské, zednické, zámečnické, kominické práce.

Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Stavební, zednické, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonstrukce domků, bytů, drobné demolice, vodařské a topenářské práce.

Nabídka domovních instalatérských prací. Montáž topení, plynoinstalatérské práce.Opravy a výměny.

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Studnař, studnařské práce: -studny kopané, vrtané, ražené -čištění, hloubení, regenerace studní. Montáž, dodávka, revize: -čerpadla ponorná i kalová -domácí vodárny -rozvody vodoinstalací v RD -rozvody el. instalací v RD -rekonstrukce bytových jader.

Služby: - doprava a mechanizace - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zimní údržba místních komunikací - údržba veřejné zeleně - úklidové práce.

Výroba, prodej, servis: -solární systémy k ohřevu vody, bazénů a přitápění. Systémy jsou zařazeny do programu - Nová zelená úsporám. Dále: -vodoinstalatérské a topenářské práce -kovovýroba -tlaková impregnace dřeva -výroba nábytku -výroba vodních výměníků do krbů a kachlových kamen.

-čištění odpadního potrubí v domácnostech i firmách(z umyvadel, kuch. dřezů, WC, pisoárů, dešťových svodů a silničních vpustí) -čištění kanalizace od DN40mm do DN600mm -odvoz odpadních vod fekálním vozem -prohlížení odpadního potrubí kamerou, monitorování přípojek do DN300mm -čištění tukových lapolů(odlučovačů tuků v restauracích, jídelnách ...

Realizace - koupelny, bytová jádra, kompletní i dílčí rekonstrukce bytů, domů a komerčních prostor, podlahy na klíč, instalatérství, topenářské instalace, elektroinstalace, obkladačské práce a řezání betonu a panelů.