ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Práce: - instalatérské, - topenářské, - rekonstrukce koupelen - provozování vodovodu a kanalizace - výměny bytových vodoměrů s odečtem.

Vodoinstalatérské práce, opravy, údržba a montáž: - vnitřní vodoinstalace - rozvody vody teplá a studená - odpady v rodinných domcích - stoupačky v bytovkách a panelových domech - rekonstrukce odpadů - zařizovací předměty - výměny elektrických ohřívačů - čerpadla, baterie i bezdotykové, sprchové kouty, průtokové ohřívače, ...

Práce: -topenářské -plynařské -instalatérské. -zemní práce minibagrem -kontajnérova přeprava

Práce, montáž: -plynařské, plynoinstalace. -Topení -Voda -Plyn -solární korektory

Provádíme: - kompletní stavební práce, rekonstrukce, SDK. Elektro, voda, topení.

Práce: -topenářské -instalatérské.

Řemeslo: -zámečník -topenářské práce - opravy -vodoinstalatér - opravy -rozvody teplé, studené vody z PVC*. Výroba: -vrata, ploty, brány, regály, zábradlí, schody.

Montáž topení a vodoinstalace. Instalatérská firma. .

Havarijní služba - montáže: - tel: 602602602 - voda, plyn, topení, elektro-NONSTOP. Práce montážní: - topenářské - vodoinstalaterské - elektroinstalační - rekonstrukce vody a odpadů - strojní čištění kanalizace - požární vodovod - kompletní opravy bytů - bytová jádra návrh, rozpočet, realizace včetně dodávky materiálu ...

Provádíme: - instalatérské a topenářské práce.

Provádíme: - malířské, natěračské práce - vodoinstalatérské práce.

Obkladačské práce. Obklady a dlažby všeho druhu. Stavební práce. Rekonstrukce na klíč. Nová výstavba rodinných domu. Projektová a inženýrská činnost. Stavební řemesla. Autodoprava.

Zámečnictví, sádrokarton, pojezdová vrata, zateplení budov, pergoly, pokrývačství, stájové technologie, vodoinstalace.

Montáž: -topení, voda, kanalizace, zdravotechnika -plynové a technické rozvody Plynofikace: -kotelen průmyslových na zemní plyn bioplyn na klíč. Zpracování projektových dokumentací. Revize: -plynových zařízení. Prodej, dodávka: -plynové kotle JUNKERS

Práce, zámečnictví: -zámečnické -vodoinstalatérské -sváření elektrickým obloukem -ocelové konstrukce -potrubí -úřední zkoušky sváření -zpracování nerez oceli -vodovody a kanalizace -ústřední vytápění. Zabýváme se topenářstvím, zpracováním nerez oceli, zámečnictvím, vodoinstalací, obchodní činností, zednickými prácemi, ...

Práce, montáž, projekce: - plynofikace - topenářské - instalaterské - zámečnické.

Montáž: - vytápění, plyn - vodoinstalace Instalatérské práce.

Práce: - zámečnické - topenářské - instalaterské - pokrývačské - sádrokartonářské - montáž střešních oken Velux. Rozvody, projekce, revize: - plynu, vody, topení z oceli, mědi a plastu. Výroba: - zahradní lavice - houpačky, stojany na kola, vozíky na popelnice, dvířka k plynoměrům.

Provádění prací: - instalatérských - topenářských - plynařských Zajištění instalací a oprav rozvodů vody, plynu či topení.

Stavební firma, práce: - zednické - sádrokartonářské - obklady, dlažba, zámková dlažby - rekonstrukce bytů a domů - bourací práce - vodoinstalatérské práce - elektromontážní práce včetně revize a přihlášky.

Montáž,instalace: -topení -plyn -voda.

Práce,montáž: -plyn,plynu nízkotlak,středotlak a PB** -spotřebiče ma tuhá i plynná paliva -topné systémy v kovu,plastu a mědi -podlahové vytápění -rozvody vody v plastu i kovu -odpady.

Instalatérské práce, rekonstrukce koupelen a bytových jader.