ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Rekonstrukce koupelen, domovních rozvodů vodoinstalace a vytápění. Práce v novostavbách. Topenářské práce - podlahové vytápění, montáž kotlů, tepelných čerpadel, solárních panelů, stěnové i stropní vytápění a chlazení. Rozvody vody, topení, kanalizace.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Voda, topení, koupelny.

Provádíme stavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů, tesařské práce, malířské práce, elektroinstalační práce, montá.že vodo-topo-plyn. Stavební práce -rodinné domy na klíč. Rekonstrukce domů a bytů. Zateplování fasád. Sádrokartony. Plovoucí podlahy. Zámkové dlažby. Tesařské práce-tesařství Pokrývačství, klempířství. Montáž ...

Vodo Topo Plyn. Veškeré instalatérské, topenářské, plynařské práce. Montáže: - vodoinstalací a odpadů - topení - plynu. Opravy, čištění kanalizace.

Montáže vodoinstalací, servis v oblasti VODO - TOPO PLYN. Nabízím plynové kotle, kotle na tuhá paliva, teplovodní vytápění. Zajištění projektové dokumentace, včetně materiálu. Rekonstrukce: - koupelny - rodinného domu.

Práce vodo topo v lokalitě Kroměříž a okolí: - vodoinstalace, vodoinstalační práce - topenářství, topenářské práce.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Kompletní realizace koupelen. Vodoinstalační práce.

Vodo topo plyn. Vodoinstalatérské práce: - rozvody vodovodního, odpadního potrubí - montáže: boilerů, baterií, domácí vodárny. Topenářské práce: - rozvody topení - montáže: plynových kotlů, kotlů na tuhá paliva. Plynařské práce - rozvod plynu - montáž a demontáž plynových spotřebičů. Havarijní služba. Sídlo firmy: - ...

Koupelnové studio: -rekonstrukce koupelen, interiérů, dveří -rekonstrukce, přestavby bytových jader -obkladačské práce -zednické práce -vodo - topo práce -grafické návrhy koupelen.

Prodej a montáž instalačních systému pro bytovou i komerční výstavbu na území České republiky a Slovenska. Produkty: - podlahové vytápění, topení - teplená čerpadla - rekuperace - instalace voda-topení - centrální vysavače - plastová okna - podlahy - klimatizace - stropní chlazení.

Instalatérství, topenářství. Rozvody vody, odpadů. Výměna kotlů.

Společnost BLAPIC, s.r.o. je specializovaná na čištění odpadů a kanalizací. Provádíme čištění, údržby a opravy kanalizací a odpadů ve Zlínském kraji. Havarijní služby NONSTOP: -čištění kanalizací, kanalizace: -speciální frézovací technikou (odtoky umyvadel, dřezů, WC, vany, pisoárů, záchodů, záchodků, ...) -tlakovou vodou -prohlídka ...

Práce: -domovní instalace: -vodoinstalatérské -topo, topenářské -plynoinstalace -rekonstrukce koupelen. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -vybavení koupelen -spojovací materiál.

Stanislav Dráňa provádí elektroinstalační, vodoinstalační i sádrokartonářské práce. Realizuji také drobné stavební práce včetně zdění, montáže obkladů a dlažeb.

Petr Jurásek zajišťuje v regionu Zlín, Zlínský kraj odborné instalatérské práce v oboru vodo topo plyn - vodoinstalace, rozvody vody, topenářské práce a plynoinstalace. Provádíme revize a servisní služby. U zakázek se postaráme o kompletní dodávky materiálu. Zajištění projektové dokumentace Domovní instalace, instalatér: ...

Stavební činnost: - bytová výstavba - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - zemní práce Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalace - montáž tepelných čerpadel Elektroinstalace (fotovoltaické systémy, elektrárny).

Jaroslav Rajnoch provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce - montáže, rekonstrukce, drobné opravy a havárie. Poskytujeme komplexní služby v oblastech vody, topení, plynu a odpadů. Vše za příznivé ceny. Instalatérské, topenářské, plynařské práce: - montáž, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, výměny vodoměrů - výměny van, WC, ...

Firma Imrich Šara se sídlem v Mistřicích v okrese Uherské hradiště se zabývá komplexní stavební činností. Nabízíme rekonstrukce bytů a rodinných domů v Uherském Hradišti a okolí a také jejich stavbu. Máme školené zedníky, instalatéry, elektrikáře a mnoho dalších specialistů, kteří Vám podle Vašeho projektu postaví cokoliv, co budete chtít. ...

Instalatérské práce. Služby v oboru Voda – Topení – Plyn. Servis a výměna kotlů.

Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Rekonstrukce celého bytu. Instalatérské práce.

Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Montáž vodovodů a odpadů. Podlahové topení. Montáž, instalace, servis plynových, kondenzačních kotlů. Kaskádové kotelny. Dodávka topenářského a vodoinstalačního materálu.

Služby: - zařizování pohřbů, parte, nabídka smutečních květinových vazeb - technické služby - zahradnické práce, práce se stroji, instalatérské práce, elektro - prodej popelnic - správa bytů.

Plynoinstalace. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení. Vodoinstalatérství, topenářství. Solární systémy. Kanalizační systémy. Rekonstrukce koupelen.

Stavební firma. Kompletní výstavba na klíč, novostavby.RD na klíč, průmyslové objekty. Rekonstrukce staveb Zemní a bourací práce. Doprava stavebních materiálu. Práce. - vodo-topo - elektroinstalace - tesařské - kamenické, obkladačské práce Půjčovna stavebního nářadí.