Údržba a kácení stromů, mytí oken, zednické práce, instalace reklam a systémů proti ptactvu, montážní práce, realizace fasád a střech anebo uklízení sněhu jsou služby spadající pod nebezpečné výškové práce, které je lepší přenechat profesionálům.

Stavební, zednické, malířské, natěračské, obkladačské práce a práce ve výškách.

Autopůjčovna, Výškové práce, Rizikové kácení / Arboristika, Vyklízení nemovitostí a pozůstalostí

Montáže, opravy, servis: - sprinklerového hasícího zařízení - sprinklery. Výškové práce, práce ve výškách. Zámečnické práce, zámečnictví. Dlouholetá spolupráce s firmou SKANSKA CZ.

Práce, montáž: -elektromontáž -výškové práce -el.rozvody, osvětlení chodeb pohyb čidly -hromosvody -zajištění revizí -spárování komínů nátěry střech -drobné zednické práce -montáž satelitů.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky: -čištění, nátěry a opravy fasád domů, kostelů -nátěry a opravy střech a konstrukcí -čištění, revize a nátěry sil, sila -mytí oken -montáž, demontáž vzduchotechniky -instalace a čištění reklam -čištění střech, okapů -tmelící a izolační práce na panelových domech -klempířské práce -montáže ...

Jiří Svoboda se zaměřuje na výškové a rizikové práce pomocí horolezecké techniky, žebříků, lan, plošin a lešení.

Činnost: - těžké průmyslové nátěry technologií a konstrukcí - hydroizolace a rekonstrukce plochých střech - tryskání vodním paprskem o tlaku 300 barů - fasádní a ostatní běžné nátěry - práce na technologických zařízeních s minimálním omezením provozu

Stavba - komíny Sanace - betonové konstrukce Výškové práce, stavba - stožáry - rozhledny - vodojemy

Služby: -výškové práce -rekonstrukce a údržba střech a fasád -rekonstrukce střešních světlíků -mytí oken a opláštění výškových budov -kácení rizikových stromů -instalace reklamních ploch -arboristika -prohlídka a posouzení stavu stromu -zajištění koruny stromu vazbami -ošetření stromu - stavba nízkých a vysokých lanových ...

Stěhování strojů a nadměrných břemen. Exportní balení. Jeřábnické práce. Montážní práce. Elektro, elektroinstalace, revize elektriky. Hromosvody. Opravy dilatačních spár a pryskyřicí litých podlah. Tesařství. Pokrývačství. Výškové a natěračské práce. Úpravy zeleně.

Zabýváme se: -výškové práce -jeřábnické práce -pronájem VZV -stěhování s auty -letecká škola ULLa.

Práce, montáž: -výškové -stavební a opravárenská řemesla na obtížně přístupných místech -natěrač, zedník, klempíř´, elektro, hromosvody, izolatér -zámečník -odstraňování rampouchů a námrazy.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky: - nátěry a opravy střech, fasád, klempířské prvky, ocelové konstrukce - rizikové kácení a ořezy stromů v zástavbě - odklízení sněhu, ledu a rampouchů ze střech - mytí oken výškových budov - demolice a vyzdívka komínů - instalace zábran proti dosedání ptactva - odkorňování stromů ...

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu na elektromontážní práce, pak je Elektroinstal NR, s.r.o. tou pravou volbou pro Vás. Elektroinstal NR, s.r.o. je firma se sídlem v Kyjově, která se zabývá zřizováním odběrných míst a elektroměrových rozvaděčů, výrobou a dodávkou rozvaděčů NN, osvětlením interiérů i exteriérů, elektrickým vytápěním, ...

Dřevovýroba Výškové práce pomocí horolezecké techniky Obrábění Svářečské práce Zámečnické práce

Martin Čapík se zaměřuje na rizikové kácení stromů, ošetření, ořezy, směrování a likvidaci dřevní hmoty a na další výškové práce - čištění střech, fasád, okapů, umývání výloh, oken a mnoho dalšího.

Prumlez zajišťuje práce ve výškách pomocí horolezecké nebo speleologické techniky -Stavební práce -Sanace skalních stěn -Nátěry nástřiky střech a OK -Demolice především ve výškách -Čištění a mytí oken a opláštění budov

Výškové práce - montáže a demontáže ocelových konstrukcí - bourání komínů - rekonstrukce a opravy střech - svařování obalenou elektrodou ve výškách - opláštění hal.

Tesařské a pokrývačské práce, střechy na klíč, terasy, pergoly, zharadní domky, výškové práce.

KP Servis zajišťuje výškové práce, demolice komínů, montáž billboardů, bannerů Realizace střech, opláštění budov. Čištění vysokotlakým zařízením.

Výškové práce. Práce ve výškách pomocí horolezecké a speleologické techniky. Nátěry a opravy fasád, střech, komínů, výtahů, výtahových šachet, ocelových konstrukcí. Mytí, čištění: - okna, prosklené stěny, světlíky.

Výškové práce. Stavební práce. Služby: -fasády -malba, montáž -mytí oken výškových budov -zateplení -opravy a rekonstrukce střech -opravy a rekonstrukce balkony -ochrana proti ptactvu.

Výškové práce: - nátěry, opravy, čištění a zateplování fasád. - nátěry železných konstrukcí. - montáže antén na těžko přístupná místa. - kácení a ořez stromů . - pokládky střešních krytin a opravy střech - mytí oken. - opravy a čištění okapů.

Výškové práce: -rizikové kácení stromů. -odstraňování rampouchů ze střech.

Pokrývačské a klempířské práce. Výstavba, údržba, oprava, rekonstrukce: - střechy - šikmé, rovné - zateplení střech - montáž foliových systémů (Alkorplan atd.) - hydroizolace rovných střech - výměna střešní krytiny - zhotovení nového krovu. Stavební práce: - zatepování fasád bytových, panelových a rodinných domů - stavba - ...