AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Vyrábíme mříže, brány (včetně pojízdných), dveře a vrata, zábradlí (balkónová a schodišťová), schodiště, ploty, přístřešky, konstrukce (autobusové zastávky), regály, nájezdy, kovaný nábytek a bytové doplňky. Neváhejte nás oslovit pro realizaci Vašich představ z tradičního kovu i nerezu.

Služby - kompletní čištění interiérů všech vozidel, včetně nákladních - čištění autosedaček - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken - úklidové práce - stěhování - nákladní autodoprava - zednické práce - kovovýroba - zámečnické práce.

Kovoobrábění - zámečnické práce - nástrojářská výroba.

Výroba, oprava, servis: - mikrochladiče - chladící věže Výroba, montáž: - ocelové konstrukce Zámečnické práce.

Kovářství. Práce: - kovářské - zámečnické.

Výroba bran a prodej garážových vrat. Dodávky: - brány - vrata - plotové sestavy - pergoly - markýzy - předokenní rolety - žaluzie.

Jeřábnické práce a přeprava břemen. Nakládka, odvoz a likvidace odpadů. Zemní a demoliční práce. Zámečnické a instalatérské práce.

Služby - půjčovna autoboxů a nosičů - půjčovna nářadí. Zámečnické práce - svařování - výroba konstrukcí.

Služby - opravy domácích čerpadel. Kovoobráběčství a zámečnické práce.

Zámečnictví, výroba: - ploty - schody - vrata - zábradlí - mříže

Zámečnictví, nástrojářství, obráběčství. Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin. Výroba kovových konstrukcí. Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. Výroba: - formy - nástroje.

Práce: - zámečnické. Výroba: - kovové vrata, brány, zábradlí.

Činnost: - kovovýroba - zámečnictví - soustružnické práce - svářečské práce

Práce: -klempířské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Instalace, opravy a revize: -propanbutanových, PB** stanic -spotřebičů. Prodej: -sporáky na plyn a elektriku -ohřívače vody, bojlery -náhradní díly. Autoservis: -konverze, přestavba automobily na alternativní pohon plyn propan butan včetně revize na OTP*.

Kovářsví a zámečnictví. Výroba - kovové brány, ploty - mříže, zábradlí.

Zámečnictví. Kovoobrábění. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -technologie, líhně pro zemědělství -manipulační bedny -koše na odpadky -palety na zakázku.

Činnost: - zámečnická výroba - nástrojářské práce - svářečské práce - výroba kovových palet - návrh a konstrukce jednoúčelových strojů Prodej: - hutní materiál Služby: - zapůjčení specializovaných strojírenských profesí pro automobilový průmysl Stavební činnost: - pozemní stavitelství - vodohospodářské stavby Sídlo Plaská ...

Výroba ocelových konstrukcí, potrubních systémů, technologických celků. Dále se zabýváme demontáží a montáží nových konstrukcí. Provádíme veškeré svářecí a zámečnické práce.

Práce, služby: - svařování, svářečské - broušení - zámečnické - obrábění kovů Služby: - úklidové práce E-shop: - kabelky - spodní prádlo

Firma Ing. Jakub Šulc - prodej, servis, půjčovna hydraulického nářadí vznikla v roce 2013 s cílem zajistit pro český trh kvalitní služby a produkty pro elektromontážní práce. V naší prodejní nabídce naleznete především hydraulické nářadí (např. hydraulické nůžky, lisovací kleště, náhradní čelisti, zkratovače kabelů, hydraulické generátory ...

Tesařské práce Zateplení - budovy Rekonstrukce a revitalizace - průmyslové stavby Kompletní stavební činnoststavby a rekonstrukce - RD Pokrývačské práce Zámečnické práce

Výroba - briketovací lisy KL - 40 Kovovýroba - zámečnické práce

Stavební společnost - bytová výstavba - zateplování fasád - rekonstrukce lodžií - klempířské práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce.