TEON STAV s.r.o.

Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Stavební firma. Stavební práce: - občanská, bytová výstavba - rekonstrukce objektů - zateplování fasády. Dodávky a montáže: - hliníkových a plastových oken a dveří. Zemní a výkopové práce, demolice. Obchodní činnost - prodej stavebního materiálu.

Společnost BLAPIC, s.r.o. je specializovaná na čištění odpadů a kanalizací. Provádíme čištění, údržby a opravy kanalizací a odpadů ve Zlínském kraji. Havarijní služby NONSTOP: -čištění kanalizací, kanalizace: -speciální frézovací technikou (odtoky umyvadel, dřezů, WC, vany, pisoárů, záchodů, záchodků, ...) -tlakovou vodou -prohlídka ...

Zemní a výkopové práce - výkopy kanalizací, vodovodních a plynových přípojek, čističek - výkopy základů pro rodinné domy - terénní úpravy, nakládka zeminy, sutí a materiálu.

Společnost Miroslav Švub poskytuje ozvučení v interiérech i na venkovních podiích. Každý rok zajišťujeme ozvučení desítek maturitních, vysokoškolských a reprezentačních plesů, firemních i společenských večerů. Zvučíme nejen hlavní program, ale i studentské kapely, zajišťujeme aparát pro diskotéky a doprovodné programy. Poskytujeme techniku ...

Služby: -autodoprava -kropící vozy. Práce: -zemní -výkopové. Kopání základů. Drcení suti.

Firma Imrich Šara se sídlem v Mistřicích v okrese Uherské hradiště se zabývá komplexní stavební činností. Nabízíme rekonstrukce bytů a rodinných domů v Uherském Hradišti a okolí a také jejich stavbu. Máme školené zedníky, instalatéry, elektrikáře a mnoho dalších specialistů, kteří Vám podle Vašeho projektu postaví cokoliv, co budete chtít. ...

Zemní, výkopové práce: - traktor bagr - terénní úpravy, výkop sklepů, septiků, bazénů, zahradní jezírka, základových pásů - příslušenství lžíce 40, 60, 90 a naklápěcí svahovka - mini bagr - nepošlape trávu, nezničí trávník, všude se vejde - příslušenství lžíce 20, 30 a svahovka Autodoprava: - 1, 6t multicara, 5t kontejner pro odvoz ...

Nabízíme zemní a výkopové práce. Provádíme výkopy základů a základových pásů, terénní úpravy rovinných i svažitých terénů. Dále nabízíme nakládání a přemísťování zeminy a jiných materiálů, rovnání a svahování terénů, výkopové a zahrnovací práce, hloubení rýh pro inženýrské sítě, demolice objektů a jiné zemní či výkopové práce.

Společnost Vlk - stavební Zlín-Březnice má více než 15 let praxe ve stavebnictví v oboru pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb. Realizuje inženýrské sítě, vodovodní a kanalizační přípojky k rodinným domům včetně ČOV. Dále se zaměřuje na základové desky, zpevněné plochy - chodníky, komunikace. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj.

Zemní a výkopové práce s minibagrem VOLVO EC25. Odvoz odpadu, suti, výkopové zeminy, ekologická likvidace. Pronájem kontejnerů. Sečení trávy. Jeřábnické práce.

Kácení stromů a dřevin s plošinou nebo s lana Frézování pařezu, drcení větví. Práce motorovou pilou Realizace zahrad. Údržba zahrad: - ořezy živých plotů - čištění zanedbatelných ploch - výsadby. Prodej mulčovací kůry, štěrku, písku a tříděné zeminy včetně rozvozu. Zemní práce.

Společnost GORDE hydraulic s.r.o. provádí zemní a výkopové práce. Činnost: - odvoz zeminy - výkop stavební jámy až k základové spáře suterénu - vyrovnání půdy na pozemku - terénní úpravy - zemní práce - výkopové práce. Sídlíme na adrese Prostřední Bečva 540, okres Vsetín.

Stavba, výstavba, realizace: -výstavbu rodinných domů -rekonstrukce bytových jader -montáže sádrokartonů -opravy fasád, zateplení fasád -opravy a rekonstrukce střech a krovů -stavby z kamene. Stolařství, stolárna, výroba: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -koupelnový nábytek -vestavné skříně .

Stavební firma. Kompletní výstavba na klíč, novostavby.RD na klíč, průmyslové objekty. Rekonstrukce staveb Zemní a bourací práce. Doprava stavebních materiálu. Práce. - vodo-topo - elektroinstalace - tesařské - kamenické, obkladačské práce Půjčovna stavebního nářadí.

Firma Páleníček provádí zemní, výkopové práce, vodo topo plyn práce, inženýrské sítě od projektu po realizace. Také zajistí kompletní dodávky čerpadel a vodáren, studnařství zajišťuje studnařské práce včetně hydrogeologické dokumentace, stavebního projektu. Zaměřujeme se na ražené, vrtané studny od A-Z, kopané studny. Vodu i studnu ...

Stavební a dokončovací práce. Vyzdívky příček aj. Zámková dlažba, opěrné zdi. Výkopové práce.

Pneuservis. Výměny i opravy pneumatik pro osobní i nákladní dopravu. Zemní práce. Úpravy terénu a dlaší výkopové práce.

Kovovýroba: - dodávka, montáž ocelových a zámečnických konstrukcí včetně povrchové ochrany nátěrem i žárovým zinkováním. Autoservis, pneuservis. Stavební mechanizace. Zemní práce.

Předností naší společnosti je profesionalita a více jak dvacetipětiletá zkušenost na trhu. Postaráme se o co nejrychlejší a nejefektivnější řešení Vaší zakázky v oblasti prodeje a dopravy kameniva, případně zemních prací. Nabízíme samostatnou dopravu nebo dopravu včetně kameniva. Díky našemu všestranému vozovému parku provádíme navážky ...

Autodoprava. Odpadové hospodářství - odvoz a uložení odpadů. Stavební práce a demolice.

Zemní a výkopové práce. Demolice včetně likvidace suti. Pronájem kontejnerů. Autodoprava: - přeprava materiálu - zeminy, písku, odpadu. Pneuservis - přezouváme osobní i nákladní automobily, dodávky, motocykly a také čtyřkolky.

Stavební firma. Výstavba, stavby, stavba: - inženýrské sítě se zaměřením na vodovody, kanalizaci: - materiál PVC, HDPE, sklolaminát HOBAS, litina, kamenina, beton. Rekonstrukce, opravy, oprava, přestavba: - stávající vodovodní a kanalizační řády a potrubí, vodovodů, vodovodních řádů, kanalizací. - staveb inženýrských ...

Zdeněk Osoha provádí výkopové a stavební práce. Provádím výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů, plotů, přípojek do hloubky 2 metrů pro kabely, kanalizaci a plynové potrubí. Poskytuji přípravné práce pro zakládání i dokončení staveb, úpravy terénu a další výkopové a zemní práce dle požadavků zákazníka. Nabízím také různé stavební ...

Kontejnerová doprava: - vozem s hydraulickou rukouodvoz - odpady - suť - zeminadovoz - stavební materiály - písky - štěrky - beton. Zapůjčení. - kontejnery. Práce hydraulickou rukou. Stolařství Zakázková výroba - nábytek. Zemní a výkopové práce minirypadlem. Stavební práce. Údržba zeleně.

Práce: -zemní a výkopové -výkopy základů -terénní úpravy -nakládání a přemísťování zeminy -výkopové a shrnovací práce -demolice objektů -UNC, bagr, autokontejner. Zlínský, Jihomoravský kraj.