Míchadla stavebních směsí, vrtačky, brusky, řezačky, strojní pily, vibrační desky, bourací kladiva ale také průmyslové vysavače, vysokotlaké čističe anebo elektrocentrály najdou uplatnění na stavbách rodinných domů nebo průmyslových a komerčních budov.

STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
Firma STALOTAS s.r.o. v Ostravě nabízí pronájem širokého sortimentu spolehlivých stavebních strojů. Specializujeme se na pronájem a půjčovnu bagrů, traktobagrů a teleskopických manipulátorů. Také provádíme práce s bagrem, zemní, výkopové a bourací práce. Naše stavební stroje jsou připraveny na Vaše požadavky.
STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
Společnost LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o. patří k největším výrobcům stavebních strojů na světě. V našem širokém portfoliu produktů se nachází kolové nakladače, rypadla, buldozery, kloubové dampry, stroje pro zakládání staveb, věžové jeřáby a také strojní vybavení pro těžební průmysl. Máme více jak 70 let zkušeností v oboru.
LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
Miroslav Martenek se zaměřuje na půjčování malých stavebních strojů a zahradní techniky.

Sofi plus, s.r.o. se zaměřuje na ruční mytí vozidel a půjčování nářadí a drobné stavební mechanizace.

Autorizovaný servis společnosti NET a MOREAU AGRI. Servis stavební a manipulační techniky HITACHI a Manitou.

Barron’s grills nabízí k prodeji na svém e-shopy grily včetně příslušenství, poskytuje i půjčovnu grilů. Také provádí servis zahradní techniky, motorek a skůtrů, čtyřkolek a servis malé stavební techniky.

VMP stavební technika s.r.o. se zaměřuje na prodej, servis a pronájem stavebních strojů, čerpadel, vibračních desek, bouracích kladiv a další techniky.

Konstrukce, výroba, servis, pronájem, zprostředkování nákupu: -vrtné soupravy a nářadí JaNo pro kotevní, mikropilotážní, pilotážní, jádrové, injektážní a další vrty používané ve stavebnictví, inženýrské geologii a hydrogeologii -vrtné stroje mohou být stavěny na -automobilovém nebo pásovém podvozku -nebo závěsové -vrtné stroje mají ...

Práce, realizace: -sádrové omítky E-shop, prodej: -omítací stroje -nářadí

Jsme čistě rodinnou společností a od počátku své činnosti se orientujeme na poskytování opravárenských služeb, prodej náhradních dílů a v neposlední řadě na prodej nových vozidel Iveco. Dnes nabízíme svoje služby na čtyřech prodejních a servisních místech v severozápadních Čechách a jsme držiteli nejvyššího stupně servisní autorizace jak pro ...

Strojírenská výroba: - stroje - technologické zařízení - ocelové konstrukce. Výroba: - drtiče, třídiče kameniva - pasové dopravníky - elevátory - násypky.

Společnost Pronájem elektrocentrál Šafařík zajišťuje pravidelné zapůjčení elektrocentrál, motorgenerátorů a dieselagregátů. Poskytuje dodávku elektrického proudu a nabízí kompletní služby včetně trvalé obsluhy a to nejen v Brně, Hodoníně a Znojmě, ale také po celé České republice. Elektrocentrály se používají jako zdroj elektrické energie v ...

Výkup a prodej stavebních strojů a mechanizace Pronájem stavebních strojů

Firma Emkol prodává lešení a další potřeby pro řemeslníky nejen v Litomyšli, ale i ve Vysokém Mýtě, Svitavách, Hradci Králové, Pardubicích, Praze a po celé republice. Navštivte naše nové internetové stránky a přesvědčte se o kvalitě námi dodávaných výrobků. Prodej stavební mechanizace: - lešení z hliníkových slitin Boss, Favorit - rámové ...

Naše firma Vladimír Vrbický sídlící v okrese Svitavy se zabývá především prováděním zemních a výkopových prací se stavebními stroji. Máme zkušenosti jak s drobnými, tak i náročnými zemními pracemi a rozsáhlými terénními úpravami. Nabízíme i povrchové a hloubkové terénní úpravy, a to vždy na základě představ a požadavků zákazníka. V nabídce máme ...

Agrofunka s.r.o. zajišťuje prodej nových zemědělských, stavebních a komunálních strojů. Naše nabídka zahrnuje širokou škálu strojů i ze zahraničí.

Zabýváme se především zámečnickou výrobou a obráběním. Vyrábíme: - brousící stroje na vodorovné stavební konstrukce z betonu, terrazza, mramoru - ramenové brusky pro kameníky na povrchovou úpravu hřbitovní architektury a stavebních dílců - vibrační stolky na betonovou směs - kovový nábytek - vestavby do užitkových automobilů - ...

Prodej, půjčovna, pronájem, e-shop, internetový obchod: - nářadí - elektrické ruční nářadí - malé a střední stavební mechanizace.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě: - přípojky pro inženýrské sítě. Zemní a výkopové práce: - protlaky pod komunikacemi. Půjčovna: - stavební stroje.

Půjčovna stavební techniky. Zajišťujeme půjčování nářadí, plošin, lešení, elektrocentrál a další stavební techniky na území Česka, Polska a Slovenska.

Firma BAUSERVIS CZ s.r.o. se specializuje na prodej, pronájem, poradenství, servis strojů pro: -míchání, dopravu a aplikaci zdících malt, omítek, betonových potěrů a samonivelačních betonů -výrobu teplého vzduchu a odstraňování vlhkosti -prodej suchých maltových a omítkových směsí -prodej příslušenství pro omítání a betonování -prodej ...

Půjčovna: - nářadí - stavební a zahradní technika

Odtahová služba. Půjčovna stavební techniky. Kontejnerová doprava. Pneuservis. Prodej náhradních dílů nových i starších. Výkopové práce.

Stavební firma: - kompletní stavební činnost - developerské projekty v bytové výstavbě - zemní a výkopové práce - ruční, strojní - výstavba solárních elektráren. Půjčovna stavebních strojů. Prodej, servis: - stavební jeřáby - mobilní betonárky. Prodej konstrukčních stěnových polystyrenových systémů.

Půjčovna: - stavební techniky, stavebních strojů - zahradní techniky - elektro nářadí.

Mayo Humpolec, s.r.o. se zaměřuje na na opravy a servis stavebních strojů.

Půjčovna - lehká stavební technika Servis a repase aku pro - akumulátorové nářadí (vrtačky, šroubováky, rozbrušovačky, rázové utahováky, dálkové ovladače jeřábů ...) Servis aku pro - měřící přístroje napájené akumulátory (servisní tester tlumičů, ...) - RC modely - airsoftové zbraně - filtrační jednotky -dálkové ovladače ...