LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.

Míchadla stavebních směsí, vrtačky, brusky, řezačky, strojní pily, vibrační desky, bourací kladiva ale také průmyslové vysavače, vysokotlaké čističe anebo elektrocentrály najdou uplatnění na stavbách rodinných domů nebo průmyslových a komerčních budov.

LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
Společnost LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o. patří k největším výrobcům stavebních strojů na světě. V našem širokém portfoliu produktů se nachází kolové nakladače, rypadla, buldozery, kloubové dampry, stroje pro zakládání staveb, věžové jeřáby a také strojní vybavení pro těžební průmysl. Máme více jak 70 let zkušeností v oboru.
LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
Firma STALOTAS s.r.o. v Ostravě nabízí pronájem širokého sortimentu spolehlivých stavebních strojů. Specializujeme se na pronájem a půjčovnu bagrů, traktobagrů a teleskopických manipulátorů. Také provádíme práce s bagrem, zemní, výkopové a bourací práce. Naše stavební stroje jsou připraveny na Vaše požadavky.
STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
Prodej: - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - svářecí materiál - elektrocentrála. - nastřelovací a kotevní technika - brusivo - vrtáky - řezné nástroje. E-shop. Půjčovna: - elektrické a aku nářadí - zahradní, lesní a stavební technika.

Prodej, leasing, oprava, servis: -stavební stroje, smykem řízené nakladače s motory Yanmar, hydraulikou Rexroth. Výhradní autorizované zastoupení pro Moravu WAY INDUSTRY, a.s. Krupina, Slovensko-nakladače Locust 752, Locust 853, Locust 903, Locust 1203. Výhradní zastoupení NEUSON v prodeji rypadel na Moravě. Výkup na ...

Realizace staveb. Komplexní dodávky, výstavba, rekonstrukce: - novostavby, rodinné domy na klíč - průmyslové objekty. Stavební projektová dokumentace. Stavební dozor. Zemní a výkopové práce. Zámkové dlažby, chodníky. Plovoucí podlahy. Oplocení. Dřevěné altánky, přístřešky. Pronájem: - stavební stroje - lešení.

Oprava, servis: -motorová vozidla -karosérie -ostatní dopravní prostředky. Pronájem, půjčovna: -motorová vozidla, dopravní zařízení -stavební a demoliční stroje a zařízení s obsluhou.

Pobočka. Stavební firma, výstavba: - novostavby - občanské stavby - průmyslové budovy - rekonstrukce, modernizace. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje.

Výroba, prodej, oprava, servis: - vysokozdvižné vozíky - manipulační technika.

Pobočka. Prodej, servis: - stavební stroje a přístroje - technika na úpravu betonu - technika na hutnění zeminy a asfaltu - bourací technika - obslužná technika (čerpadla, generátory, topidla, odvlhčovače vzduchu) - kolové nakladače. Sídlo společnosti: - U plynárny 1456/103, Praha 10 - Michle.

Pobočka. Pronájem, půjčovna: - stavební mechanizace - stavební stroje - zdvihací zařízení - plošiny - kontejnery, zařízení staveniště - lešení - generátory, topidla - ruční nářadí - zahradní technika. Sídlo firmy: - V jirchářích 148/4, Praha - Nové Město.

Stavební firma, stavební činnost, stavby: -komplexní stavební práce, stavby na klíč -pozemní stavitelství, pozemní stavby -rekonstrukce a modernizace -nástavby, půdní vestavby -stavby na klíč -zateplování budov -střechy, izolace střech Střediska: -hlavní stavební výroba -pomocná stavební výroba -půjčování, půjčovna ...

Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: - nářadí - zahradní technika - vrtací, sekací a bourací kladiva - lešení, žebříky - brusky - řezačky - sekačky - křovinořezy. Služby: - řezání a vrtání v železobetonu, betonu a zdivu v různých profilech a rozměrech - chemické kotvení - protipožární ucpávky Hilti. Pronájem: - stavební ...