LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.

Míchadla stavebních směsí, vrtačky, brusky, řezačky, strojní pily, vibrační desky, bourací kladiva ale také průmyslové vysavače, vysokotlaké čističe anebo elektrocentrály najdou uplatnění na stavbách rodinných domů nebo průmyslových a komerčních budov.

LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
Společnost LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o. patří k největším výrobcům stavebních strojů na světě. V našem širokém portfoliu produktů se nachází kolové nakladače, rypadla, buldozery, kloubové dampry, stroje pro zakládání staveb, věžové jeřáby a také strojní vybavení pro těžební průmysl. Máme více jak 70 let zkušeností v oboru.
LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
Firma STALOTAS s.r.o. v Ostravě nabízí pronájem širokého sortimentu spolehlivých stavebních strojů. Specializujeme se na pronájem a půjčovnu bagrů, traktobagrů a teleskopických manipulátorů. Také provádíme práce s bagrem, zemní, výkopové a bourací práce. Naše stavební stroje jsou připraveny na Vaše požadavky.
STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
Nabízíme prodej, pronájem, půjčovnu, bazar, servis a opravu pro stavební stroje. Dále nabízíme vibrační techniku, nakladače NOVOTNÝ, ATLAS, manipulátory, minirypadla, hutní vibrační techniku, kompresor, pneumatické podvrtávače, hydraulické agregáty.

Prodej, servis a půjčovna: - lehké stavební mechanizace Wacker Neuson, - vibrační pěchy a desky, bourací kladiva, řezačky spár.

Výroba, dodávka, e-shop, prodej: - diamantové řezací kotouče pro dělení stavebních materiálů - diamantové brusné talíře pro broušení stavebních materiálů - diamantové řezací kotouče pro dělení přírodního a umělého kamene - diamantové vrtací korunky pro jádrové vrtání stavebních materiálů - renovace diamantových kotoučů a vrtacích ...

Pronájem, prodej, servis, leasing. Půjčovna malé mechanizace: -vibrační technika -bourací kladiva -šroubové kompresory -míchačky -závitořezy -topidla -brusky -vysavače-průmyslové, pro domácnost svářečky -pily a další profesionální nářadí.

Provozování půjčovny nářadí a stavebních strojů. Nabídka minibagrů, nakladačů, manipulátorů a válců. Zajištění prodeje stavební techniky.

Půjčovna vysoušecích a odvlhčovacích přístrojů do budov.

Prodejna a půjčovna stavebních strojů a nářadí HITACHI : - stavební stroje - vrtací a sekací kladiva - SDS plus/max - sekací a bourací kladiva - kotoučové pily - mafly - pily ocasky - přímočaré pily s předkyvem - hoblíky - vibrační brusky - průmyslové vysavače - ohýbačky a střihačky stavební oceli - úhlové brusky.

Prodej, půjčovna, bazar, oprava, servis: - mísící pumpy

Práce: -stavební. Služby: -autodoprava. Půjčovna: -stavebních strojů.

Pronájem: - stroje Bobcat S185 Turbo a Bobcat 319 tel.: 731157752. Služby: - zimní údržba - údržba zeleně.

Prodej a pronájem stavební mechanizace

Firma prodává nové i použité stroje JCB - zajišťuje jejich servis a prodej originálních náhradních dílů a příslušenství. Dále jsme rozšířili nabídku našich služeb o: - poradenství - leasing - půjčovnu strojů a provádění zemních prací. - přeprava podvalníkem

Provádíme kompletní zemní práce, bourací práce, terénní úpravy, zakládání staveb, pokládku zámkové dlažby, nákladní autodopravu a pronájem strojů.

Většinu dodávaného sortimentu tvoří: - maziva - provozní kapaliny pro automobily - dopravní technika - stavební stroje.

Mezi hlavní činnosti, kterými se společnost zabývá, patří: - pronájem a montáž fasádního lešení, pojízdného lešení - pronájem stavebních výtahů - půjčovna stavebních strojů a nářadí - půjčovna zahradní techniky POJÍZDNÉ LEŠENÍ - pronájem, montáž: - lešení CUSTERS.

Jsme pronajímateli vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Prodej a servis stavebních strojů: - finišery - válce - vibrační technika - rozbrušovací pily - malá mechanizace - zahradní stroje.

Firma CIBET byla založena v roce 1990. Patří mezi významné firmy v oblasti prodeje a distribuce: - nářadí - nástrojů - strojů pro stavebnictví a průmysl. Současně distribuuje i zahradní techniku. .

Stavební stroje a zařízení. Pronájem montážních vysokozdvižných plošin. Výškové práce i horolezeckou technikou. Montáže reklamních zařízení. Elektroinstalace včetně revizí a přihlášek.

Prodej, leasing, oprava, servis: -stavební stroje, těžká mechanizace. ORENSTEIN & KOPPEL: -minirypadla, nakladače, gradery, kolová a pásová rypadla, rypadla pro lomy, sklápěčky, dumpery MONTABERT: -bourací kleště, hydraulická kladiva WILLING INDUSTRY: -kompaktní nakladače, CSM* TISOVEC: -dokončovací stroje STAVOSTROJ: -silniční ...

Prodej - ochranné pomůcky Kontejnerová doprava Pronájem - lešení Dodávka - stavební chemie Půjčovna - stavební mechanizace - nářadí Jádrové vrtání do železobetonu Montáž - lešení Prodej a servis - nářadí Železářstvíprodej - spojovací materiál.

Prodej, servis, půjčovna: - vibrační pěchy a desky WEBER - vibrační příkopové válce WEBER - vedené vibrační válce WEBER - řezače spár WEBER - ponorné vibratory WEBER hladičky betonu WEBER - benzinové a dieselmotory ROBIN - motorová čerpadla ROBIN.

Nabídka zapůjčení elektrických kondenzačních vysoušečů k odstranění vlhkosti zdiva.

Export, vývoz: - stavební a silniční stroje - kompaktory - zemědělská technika - čerpadla - kompresory - nářadí - náhradní díly.