KOPŘIVA PRAHA s.r.o.

Ohřevná zařízení pro standardní, domácí i průmyslové aplikace zahrnují temperační články, armatury, infrapanely, topné panely, tepelná čerpadla, vyhřívací podlážky ale i potrubí pro topné kapaliny všech typů, vedení tepla, vodní lázně, bojlery anebo kotle.

Prodej, montáž, oprava, servis: - kotle Smart

Dodávka - radiátory - kotle Sváření - hliník - hliníkové konstrukce na přání zákazníka - hliníkové autobloky a jekly

Dodávka, montáž, oprava, servis: - kotelny - topné systémy - tepelná čerpadla - solární kolektory Služby: - projekce - autorizovaná měření emisí

Velkoobchod obalové materiály pro domácnost. Infračervené topní panely SUNDIRECT - výhradní zastoupení pro Českou republiku. Itálie, Slovensko.

Komplexní řešení vytápění a chlazení. Dodávka, montáž - systémy vytápení - systémy chlazení - systémy měření a regulace.

Práce, služby: -monitorování potrubí -opravy potrubních systémů -návrhy a realizace zahrad

Prodej, e-shop - infra panely, stropní topné infra panely - motocyklové díly, náhradní díly na moto.

Distribuce, oprava, servis: - výměníkové stanice ALFA LAVAL

Výroba a prodej topné a regulační techniky. KOMEXTHERM Praha jako soukromá firma působí od roku 1991. Její výrobní program, výrobky pro regulaci vytápění, má svoje počátky již v 70.letech 20.století. V té době se již vyráběly směšovače a výrobní program se postupně rozšiřoval i o první typy ekvitermních regulátorů.Tradičně nabízíme všechny ...

Prodej vytápěcích systémů velkoprostorových objektů.

Prodej, opravy, montáž i servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů a hořáků. Servis Junkers, Protherm, Viessmann, Therm, Viadrus, Quantum, John Wood, Honeywell, Dakon, Baxi, Reem aj. Servis, montáže a dozor kotelen. Prodej, montáž a servis solárních systémů.

Nabízíme odvaděče kondenzátu, průmyslové armatury, uzavírací klapky a ventily.

Velkoobchod a prodej: - PP-R plastové trubky a tvarovky - mosazné armatury - baterie a doplňky do koupelen - vnitřní kanalizace - sanita - svářečky a nástavce pro čelní a polyfúzní svařování - ostatní.

Vývoz: - obráběcí a tvářecí stroje, nástroje - objímky na opravu potrubních systémů.

Výroba a distribuce plynových a elektrických kotlů

Činnost: - výroba speciálně konstruovaných plynových spotřebičů - optimalizace spalování topných plynů - technická příprava a zajištění emisního měření - rekonstrukce, opravy plynových spotřebičů

Výrobky pro udržení tlaku v topných soustavách a systémech na pitnou vodu.

Montáže - solární systémy - tepelná čerpadla Daikin - automatické kotle na uhlí Galmet.

Výroba a prodej: - bezhrdlové litinové trubky a tvarovky s příslušenstvím - litinové gajgry

Velkoobchod, prodej kanalizační a vodovodních systémů: -kanalizační roury PVC* -vodovodní potrubí PVC*, LPE* -odpadní trubky novodur a HT** -rozvody vody IDEAL TRADE -drenážní systémy -kabelové chráničky -šachty, ACO* žlaby, vpustě -litinový program, poklopy -koupelny -krby.

Oprava plynových kotlů a topení.

Měření a regulace pro rodinné a inteligentní domy Montáž - tepelná technika - klimatizace - vzduchotechnika.

Dodavatel technologických zařízení pro vytápění, energetiku a rozvod topných a technických plynů.