KOPŘIVA PRAHA s.r.o.

Ohřevná zařízení pro standardní, domácí i průmyslové aplikace zahrnují temperační články, armatury, infrapanely, topné panely, tepelná čerpadla, vyhřívací podlážky ale i potrubí pro topné kapaliny všech typů, vedení tepla, vodní lázně, bojlery anebo kotle.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Lukáš Sovák se zaměřuje na prodej a dodávku kotlů, kontejnerových kotelen, kogeneračních jednotek a akumulačních nádrží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodo, topo, plyn -instalační materiál: -měděné, plastové, pozink trubky včetně tvarovek -kotle, radiátory, ohřívače TUV -topidla, sporáky, tlakové nádoby -armatury, odpady, hadice -domácí vodárny -sanitární a zařizovací předměty: -keramika, vany, baterie -sprchové kouty, splachovací ...

Služby: -voda, topení, plyn -kotle, kamna -solární systémy -krby -regulace -podlahové vytápění -rekuperace -elektroinstalace -vyřízení dotací Montáž: -dřevozplyňující kotle pro biopalivo + pelety Držitelé certifikátu Nová zelená úsporám. Montáže na kotlíkové dotace.

Plynoinstalační práce Realizace - solární systémy Realizace - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalační práce

OPOP s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej automatických a kombinovaných kotlů na pevná paliva.

sunheating s.r.o. poskytují prodej, projekce a instalace na míru v oblasti úsporného a efektivního vytápění pomocí infrapanelů.

Montáže vodoinstalací, servis v oblasti VODO - TOPO PLYN. Nabízím plynové kotle, kotle na tuhá paliva, teplovodní vytápění. Zajištění projektové dokumentace, včetně materiálu. Rekonstrukce: - koupelny - rodinného domu.

Prodej a výroba radiátory: -koupelnové -designové -litinové retro radiátory -trubkové -široká nabídka ventilů -příslušenství.

Technologie nerezavějící oceli. Výroba, velkoobchod, prodej: -regulační a spojovací armatury z nerezových ocelí: -pro dopravu tekutin v potravinářském, chemickém a farmaceutickém průmyslu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -průmyslové armatury -pneupohony -elektropohony -kulové kohouty -klapky, šoupátka, ventily. Výroba, kovovýroba: -zámky, kování -pojezdová kola, kolečka.

Montáž, servis: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů - elektrokotlů.

Řešení pro spojování PE potrubí, přístroje pro automatické spojování na tupo, stroje pro spojování elektrickým tavením, mechanické spojky a bazénové technologie. Výroba: - PE elektrotvarovky, tvarovky na tupo - Svářečky na PE a příslušenství - PVC tvarovky, ventily - PP svěrné spojky a ventily - PP navrtávky a šroubení - Lepidla a ...

Prodej, montáž, servis a revize kotlů a tepelných čerpadel. Pomoc s vyřízením dotace na kotel nebo tepelné čerpadlo.

Generální opravy, repasování, repase, prodej: -průmyslové armatury, průmyslových armatur: -šoupátka -ventily - uzavírací, pojistné, redukční, s elektroovládáním -klapka zpětná -odvaděče kondenzátů -čerpadel WILO.

Provádíme: -vodoinstalace -topenářství -montáž a opravy plynových zařízení. Zajišťování dodávek a revizí: -plynoinstalací -autorizovaný, certifikovaný servis kotlů JUNKERS, Viessmann, Immergas, Viadrus.

Společnost Ohřev vody s.r.o. ze Zlína poskytuje kompletní fotovoltaické řešení pro domácnosti i firmy s cílem šetření energie. Jedná se o domácí fotovoltaické elektrárny produkující si svou vlastní energii přímo v místě spotřeby. Pomáhají efektivně snižovat energetickou ztrátu objektu - sluneční ohřev vody, výroba elektrické energie a její ...

Izolace T.I.P.: -izolace potrubí, chlazení, ploché střechy, proti vodě a radonu. Služby: -chemické čištění výměníků, ohřívačů, bojlerů.

Montáže technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Zámečnické a topenářské práce. Dodávky a montáže kotlů, ohřívačů TUV, výměníkových stanic Demontáž původního zařízení. Sídlo: - Strání, Na Kopci 34.

Výroba, prodej, eshop: -elektromagnetických ventilů -elektromagnetické havarijní ventily -elektromagnetické membránové ventily -manometrické kohouty -plynové a vodní filtry -trysky, trysek -armatury -regulační technika -kapilární pájení

Společnost VHB plus s.r.o. se specializuje na opravy strojních celků a technologických zařízení, dále na prodej hutního materiálu, výrobu a montáž potrubí či ocelových konstrukcí. Provádíme generální, střední i běžné opravy technologických celků, které se používají v gumárenském a plastikářském průmyslu. Veškeré opravy zajišťujeme přímo v ...

Služby: -filtrace, regenerace, úpravy vody. Chemické čištění: -usazeniny, vodní kámen: -ústřední topení -vodovody -klimatizace. Výroba, prodej: -filtrační regenerátory cirkulačních kapalin a odpadních vod.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební a zdící materiály - komínový systém SCHIEDEL - tepelné izolace, hydroizalace - betonářská ocel - hutní materiály - kanalizační roury - betonové výrobky, dlažby - sypké materiály. Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní vnitrostátní.

Výroba: -plastové potrubní systémy, desky a profily -pěnové izolační hmoty z PE -reflexní materiály -obalový materiál z pěnového PE -plastové podložky pod židle -nano respirátory SPURTEX V100 FFP2 NR . Eshop, internetový obchod: - certifikované NANO roušky - nano respirátory FFP2 Služby: -pronájem nebytových prostor.

Velkoobchod, prodej materiálů: - pro zakládání staveb, výstavbu liniových staveb - pro pozemní komunikace - pro inženýrské sítě - stavební chemie. Dovoz motorových vozidel ze zahraničí. Pronájem nemovitostí. Připojení k internetu - provozujeme optickou datovou síť pro Kroměříž, Holešov.